Horoscop 4 ianuarie 2020. Iubirea atinge cote maxime

Horoscop 4 ianuarie 2020. Urmează o zi plină de iubire, o zi în care ne apropiem de cei dragi mai mult ca niciodată. Totodată, pot apărea vești de departe care ne bine dispun și de redau optimismul.

Horoscop 4 ianuarie 2020 – Berbec

E o perioadă în care iubirea atinge cotele maxime: întâlniri romantice, seri în doi, iubire intensă. Sunteţi răsfăţat de partener, totul pare să meargă bine şi oferiţi şi primiţi dragoste la cote maxime.

Partenerul vă oferă atât cât aveţi nevoie şi deci nu există motive de supărare sau îngrijorare în cuplu. Totul pare să meargă din ce în ce mai bine. Sunteţi mai afectuos ca oricând şi simţiţi nevoia de a vă exprima sentimentele la adevărata lor intensitate. Puneţi dragostea pe primul plan şi nu vă mai pasă de nimic altceva, răsuflând uşuraţi după tensiunile anterioare.

Horoscop 4 ianuarie 2020 – Taur

O mare parte din banii pe care îi manevrați provin din surse feminine  sau vor lua această cale, trebuind să cheltuieşti o sumă pentru plăcerea soţiei sau a iubitei. Poate fi o investiţie în îmbrăcăminte, în redecorarea casei, în obiecte de artă sau alte detalii ce pot înfrumuseţa

viaţa dv acasă. Una din aceste achiziţii poate să fie un gest de afecţiune faţă de persoana iubită, încercând să-i dovediți dragostea printr-un obiect mai substanţial din punct de vedere financiar. Aveți o intuiţie bună a banului, astfel încât nu veți face aalegeri proaste sau investiţii nepotrivite. Veţi şti exact cât, când şi pe ce să cheltuiți.

Horoscop 4 ianuarie 2020 – Gemeni

Aveţi o stare greu de controlat în privinţa banilor. Pe de o parte e posibil să fiţi atât de bătăios încât să vă luptaţi pentru fiecare leu care vi se cuvine, dar pe de altă parte, e posibil ca tot ce vine să se ducă într-o clipă, comportându-vă

cam nechibzuit în privinţa cheltuielilor. Excesele sunt posibile, investiţiile fără rost de asemenea, deci trebuie să fiţi mai atent la cum drămuiţi banii. Totuşi sunteţi atât de plin de idei şi de zel, încât sumele care vă vor parveni nu vor fi neglijabile, dar nu stau mult pe loc.

Horoscop 4 ianuarie 2020 – Rac

Vă aşteaptă noutăţi deosebite, reuşite, succese. Puteţi avea contacte benefice în care un rol important îl va juca şi norocul, nu numai calităţile dv. Profitaţi de o astfel de perioadă pentru a vă asigura un progres deosebit, afirmaţi-vă, arătaţi tuturor de ce sunteţi

în stare pentru că e perioada cea mai propice în care lumea vă va descoperi cu adevărat calităţile şi potenţialul. Orice succes este posibil acum! Norocul vă ocroteşte, nu există riscul să rataţi nimic, ci dimpotrivă, simţiţi că oricât de rău ar merge la un moment dat lucrurile, parcă v-aţi afla sub o aripă protectoare nevăzută și toate vor ieși bine.

Horoscop 4 ianuarie 2020 – Leu

Vă aşteaptă mari bucurii în cuplu. Fie că puneţi la cale un eveniment important pentru viitorul relaţiei, fie că sunteţi chiar în mijlocul unei astfel de eveniment, cu siguranţă se întrevăd schimbări deosebite. Poate fi momentul unei mărturii de dragoste cum nu aţi mai primit sau nu aţi mai oferit, a unei decizii de destin care

va schimba total perspectivele în plan sentimental, momentul unor decizii legate de viaţa în doi de acum încolo, inclusiv sub forma unei schimbări de domiciliu, împreună, într-o altă casă. Oricum aţi privi lucrurile, norocul şi şansa vă dau târcoale atât dv., cât şi partenerului dv.

Horoscop 4 ianuarie 2020 – Fecioara

Nu faceţi nimic la primul impuls, nici cheltuieli, nici investiţii, nici împrumuturi, pentru că s-ar putea să nu fie atât de bune pe cât aţi crede la prima vedere. Mai bine vă mai gândiţi o zi-două asupra oportunităţii acestui gen de acţiune financiară. Graba, nervozitatea şi neatenţia pot naşte gafe financiare pe care le veţi repara greu. Nu vi se cere neapărat să puneţi banii la ciorap, dar pe cei pe care îi primiţi sau îi manipulaţi să nu fiţi tentat să-i daţi din prima zi şi cu atât mai puţin pe capricii de moment, cărora mâine nu le veţi mai găsi utilitatea, deci veţi descoperi singur că au fost bani aruncaţi pe geam.

Horoscop 4 ianuarie 2020 – Balanta

Păreţi indiferent, impasibil, dezinteresat de tot ce este legat de viaţa sentimentală, iar unii ar putea spune că sunteţi prea rece. Dacă partenerul vă cere mai multă implicare şi dv. staţi pe margine fără să faceţi vreun gest, asta ar putea aduce prejudicii relaţiei, deci puţină atenţie arătată partenerului n-ar strica. Poate atitudinea pe care o abordaţi acum v-ar fi utilă dacă aveţi într-adevăr nevoie de o pauză în plan sentimental pentru a înţelege pe ce nivel vă aflaţi în cad

Horoscop 4 ianuarie 2020 – Scorpion

Simţiţi uneori singurătatea ca pe un handicap, alteori ca pe o salvare. Vă retrageţi de bună voie într-o lume mai calmă și mai frumoasă, unde nu aveţi nevoie de nimeni alături de dv. S-ar putea ca această dorinţă de retragere să vă fie favorabilă în cazul în care sunteţi obosit, dar ar putea avea şi reacţii adverse, respingând pe toată lumea. Parcă vreți să reduceţi la minimum contactele cu unele persoane toxice din preajma dv.

Horoscop 4 ianuarie 2020 – Sagetator

E posibil să vi se recunoască nişte merite, dacă nu în mod public, atunci la telefon. Este posibil chiar să fiţi nevoit să apăreţi în faţa unei comisii sau a unui public pentru a vă face cunoscute opiniile. Întâlnirile şi discuţiile pot fi frecvente, din unele din ele născându-se direcţii interesante de abordat în viitor. Printr-un mijloc de comunicare puteţi afla veşti de avansare sau evoluţie într-o direcţie dorită de dv. Micile călătorii cu maşina pe distanţe scurte vă pot pune în faţa unor noutăţi plăcute.

Horoscop 4 ianuarie 2020- Capricorn

Este un moment mai delicat, când treceţi totul doar prin prisma raţiunii, inclusiv relaţia de suflet. Pentru că analizaţi totul, pentru că vă îndoiţi în permanenţă de intențiile partenerului, asta s-ar putea să nască o oarecare stare de tensiune care vă va face să fiţi şi mai sceptic, având impresia că cel de lângă dv. are ceva împotriva dv. şi planurile sale nu sunt bune. Aveţi grijă să nu transformaţi prudenţa aceasta în răceală greu de reparat mai apoi.

Horoscop 4 ianuarie 2020- Varsator

Pe partea profesională pot să intervină diferențe între ceea ce se manifestă (promisiuni) și ceea ce se desfășoară în realitate. Chiar dacă ai o bună reputație, s-ar putea ca astăzi aceasta să fie în pericol, din pricina unor vorbe scoase de cei din anturaj, care te invidiază pentru realizările tal3.

Horoscop 4 ianuarie 2020- Pesti

Ajungeţi la un capăt de drum, dar nu e un final obişnuit, ci unul neaşteptat, dictat de evenimente pe care nu dv. le-aţi declanşat. Orice schimbare bruscă de direcţie este posibilă, deci aşteptaţi-vă la noutăţi neprevăzute. În fond, un final poate da naştere unui nou început, dar acum trebuie să lăsaţi curat locul cel vechi pentru a vă muta în altă parte unde – poate – lucrurile vor merge mai bine.Sursa: Acvaria