Așa arata o eroina! S-a apucat de gatit la 16 ani, când i-a murit tatal! Rahela Pislaru, o poveste de viata care te va face sa plangi

Rahela Pîslaru, cofetar, din Jilava, a venit la “Chefi la Cuțite” cu dorința de a-și deschide o afacere pentru copiii nevoiași.

Jilava, a venit la Chefi la Cuțite cu dorința de a-și deschide o afacere pentru copiii nevoiași.

Alături de o familie mare, care o susține, Rahela, în vârstă de 22 de ani, a venit să-ți prezinte talentul în deserturi în fața juraților.

Să început de la o vârstă fragedă să pregătească deserturi, mai exact de la 14 ani, însă cu timpul a descoperit și bucuria pe care i-o oferă gătitul în general și a învățat să pregătească și alte preparate.

În această sear, Rahela a venit să-i îndulcească pe chefi cu un preparat american, „Key lime pie”, un fel de cheesecake light, un prearat foarte fresh și speră că chefii

apreciază combinația de dulce cu acrișor.
Dacă va câștiga sezonul acesta, Rahela vrea să își deschidă un Coffee shop și astfel să ajute copiii nevoiași, pentru că știe cum e să fii copil cu greutăți.

Și-a pierdut tatăl de când era mică și acest lucru a maturizad-o repede, începând o călătorie de cunoaștere personală care s-o ajute să se dezvolte.

Experiența Rahelei a ajut-o să îi surprindă pe jurați, care au recunoscut că esrte un preparat gustos făcut de un cofetar priceput. sursa:mgnews.ro