Ce fericite sunt femeile lui Borcea! Mihaela radiază la brațul iubitului, iar Valentina se bucură de reîntregirea familiei

Nu doar Cristi Borcea şi-a refăcut viaţa alături de Valentina Pelinel, cu care are trei copii, ci şi fosta soţie a acţionarului de la Dinamo trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Mihaela Borcea formează un cuplu cu Sorin Rap, bărbatul care i-a fost angajat şi care a reuşit să o facă să zâmbească din nou.

Femeia de afaceri a petrecut de sărbători la Poiana Braşov alături de el şi de câţiva prieteni.

Mihaela Borcea a trecut în noul an la braţul iubitului ei, Sorin Rap, bărbatul cu care are o relaţie asumată de ceva timp şi acceptată şi de fosul ei soţ, Cristi Borcea.

De altfel, fostul acţionar de la Dinamo, care a rămas în relaţii bune cu fosta soţie, l-a cunoscut pe cel care i-a luat locul în inima Mihaelei, ba chiar cei doi au avut şi un schimb amical de replici. 

mihaela borcea sorin rap revelion

Mihaela Borcea radiază la braţul iubituluiFoto: arhivă personală

Despre povestea de dragoste dintre Mihaela Borcea și Sorin Rap s-a aflat la începutul lui 2018. Sorin Rap este fost polițist, şi unul dintre foştii angajaţi de încredere ai Mihaelei Borcea.

Zvonuri despre idila lor au apărut însă cu mult timp înainte de acest moment. Angela, cea care i-a fost soție lui Sorin Rap, a ieșit în public cu scandal, acuzând-o pe Mihaela Borcea că „i-a furat bărbatul” .

Cum a început idila dintre Mihaela Borcea şi Sorin Rap

La vremea respectivă, fosta soție a a lui cristi Borcea a negat orice legătură amoroasă cu angajatul său, însă acum cei doi nu se mai feresc de nimeni şi de nimic. Imagini cu ei, mai fericitţi ca oricând, la petrecerea de Anul Nou au fost publicate pe conturile lor der pe reţelele sociale. Mihaela Borcea a purtat o rochie lungă, neagră, cu decolteu adânc,  o mică trenă şi decupată în zona umerilor, iar iubitul ei un costum elegant în aceeaşi nuanţă. 

mihaela borcea rochie seara revelion

Mihaela Borcea, într+o rochie de seară cu care a întors toate privirileFoto: arhivă personală

Cei doi s-au distrat pe muzica Loredanei Groza, care în noaptea dintre ani a făcut spectacol în Poaina Braşov. 

Valentina Pelinel, fericită alături de Cristi Borcea și cei trei copii

valentina pelinel cristi borcea copii

Valentina și Cristi, alături de cei trei copii ai lor, în zi de sărbătoareFoto: arhivă personală

În luna noiembrie, Cristi Borcea a simțit gustul dulce al libertății, după ce magistraţii Tribunalului Ilfov au aprobat eliberarea condiționată a fostului acționar de la FC Dinamo. Acum, afaceristul nu se mai dezlipește de familie, iar Revelionul l-a prins în Poiana Brașov, alături de soția Valentina Pelinel și o parte dintre copiii lui.

Mai mult, Mihaela Borcea l-a invitat pe afacerist la masa festivă de Crăciun, semn că lucrurile dintre ei stau cum nu se poate mai bine, așa că armonia în familia extinsă a adus zâmbetul pe buzele fostei soții, dar și pe chipul actualei, Valentina radiind la brațul soțului ei. sursa:click