Bomba bombelor! Au aparut imaginile in urma cu putin timp! „Doinita Oancea a spus DA! Casa de piatra!”:

Doiniţa Oancea a ajuns în faţa ofiţerului stării civile. Cu un buchet de flori în mână şi cu un tânăr

chipeş alături, acesta pare să fie tabloul perfect pentru a spune DA-ul vieţii ei. Însă DA a spus, însă altcineva, iar Doiniţa Oancea a ţinut să-i fie alături.

Doiniţa Oancea şi-a pus fanii pe gânduri, astăzi, când s-a pozat în faţa oficiului de la starea civilă cu un buchet de flori în braţe şi cu un tânăr lângă ea. Deşi mulţi au crezut că a venit marea

zi pentru frumoasa actriţă, ei bine, lucrurile nu stau deloc aşa. De fapt, cel care s-a căsătorit astăzi este un artist cunoscut din showbiz, care a avut o relaţie cu Andreea Mantea.

Bună prietenă cu acesta, Doiniţa Oancea a decis că nu poate să lipsească într-o zi atât de importantă pentru el.

Astfel, alături de un alt prieten bun de-ai ei, Capet, Doiniţa Oancea s-a prezentat la starea civilă. „Casă de piatră noului cuplu. Doiniţa Oancea a spus DA”, a fost mesajul amuzant transmis de o prietenă de-ale Doiniţei Oancea.

Doiniţa Oancea, despre relaţia cu iubitul ei
Doiniţa Oancea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr chipeş, care nu face parte din viaţa mondenă.

Actriţa este destul de reticentă când vine vorba de relaţia ei şi alege să posteze imagini cu acesta doar foarte rar în mediul online, semn că simte că aşa este cel mai bine pentru amândoi.

Cea mai recentă imagine cu iubitul său a fost postată la finalul lunii august, atunci când a adăugat şi o descriere emoţionantă, pe care o dedică bărbatului de lângă ea.

„Oamenii se întâlnesc atunci când trebuie. Motivele pentru care o fac …pot fi multiple…dar nimic nu e întâmplător ! 👏🏻”, a scris Doiniţa Oancea pe Instagram.