Mihai Mitoșeru a izbucnit în lacrimi când vorbea despre fosta soție: „E greu să fii singur”

Mihai Mitoșeru și Noemi au format un cuplu timp de 13 ani. Este o perioadă lungă, care clar nu poate fi ștearsă cu un burete, chiar dacă drumurile lor s-au separat, în urmă cu puțin timp.

Prezentatorul a făcut dezvăluiri surpriză, după ce a divorțat, oficial, de femeia pe care recunoaște că încă o iubește.

Invitat la TV, Mihai Mitoșeru a analizat atent relația pe care a avut-o cu fosta lui soție, Noemi. Chiar a plâns în fața camerelor de filmat, mărturie că semnătura de pe actele de divorț nu a fost deloc ușoară!

Mihai Mitoșeru, în lacrimi la TV

Prezentatorul a recunoscut că au existat probleme de ambele părți.

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece”, a povestit Mihai Mitoșeru, la o emisiune TV. „Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur.”

Spune că, în schimb, Noemi s-a bucurat foarte tare, simțind că este mult mai liberă acum.

Mitoșeru a continuat: „Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!”

Și, deși s-au despărțit și au luat-o pe drumuri separate, încă există iubire. Mitoșeru recunoaște că chiar a încercat să repare situația, nu se mai pune vorba de o împăcare.

„Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit.

Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât”, a mai povestit prezentatorul. „Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit.”

Și concluzia este una clară: încă există iubire, dar există și orgolii. De împăcare, însă, nu se mai pune vorba. sursa:spynews