Iată ce poate spune ora la care te-ai născut despre caracterul și personalitatea ta!

Iată cum descifrează Mihai Voropchievici ceea ce ne spun planetele! Vezi mai jos câteva cuvinte despre caracterul tău în funcție de ora la care ai apărut pe lume!

Dacă te-ai născut:

– Între ora 24 – 2

Faci parte din Mercurieni, care sunt foarte veseli și fericiți mereu! Sunt tineri toată viața lor și au foarte rar perioade proaste!

– Între ora 2 – 4

Venusienii știu să facă planuri pe viitor și, practic, mereu le îndeplinesc în exactitate! Sunt fire romantice și mai închise.

– Între ora 4 – 6

Marțienii sunt cei care se văd mereu câștigători! Nu poate să existe ceva în care nu ar deveni ei primii!

– Între ora 6 – 8

Neptunienii sunt persoanele care posedă simțuri mai deosebite! Aceștia ghicesc mereu ce gândesc alții sau chiar pot avea o intuiție foarte dezvoltată!

– Între ora 8 – 12

Persoanele guvernate de Uranus posedă o calitate foarte frumoasă, și anume o bunătate fără limite! Acești oameni sunt atât de buni, încât nu pot lăsa pe nimeni fără ajutor!

– Între ora 12 – 14

Oamenii care sunt guvernați de Jupiter sunt foarte puternici și pot trece peste orice obstacol din viață. Nu se lasă bătuți, au încredere în sine!

– Între ora 14 – 16

Plutonienilor le este foarte ușor deoarece au o energie fără capăt, sunt extrem de apreciați la locul de muncă datorită faptului că pot îndeplini foarte repede toate cerințele!

– Între ora 16 – 18

Aceste persoane sunt născute pe aceeași incidență cu Venus.

– Între ora 18 – 20

Sunt cei care s-au născut pe aceeași incidență cu Mercur.

– Între ora 20 – 22

Sunt acele fire care sunt guvernate de către Soare! Acești oameni sunt diferiți prin faptul că generozitatea lor este cea mai mare!

– Între ora 22 – 24

Persoanele care sunt guvernate de Lună au un caracter mai închis în sine, trăiesc fără ca să privească în viitor, dar sunt foarte buni la suflet!

Iată ce spune ora la care te-ai născut despre felul în care trăiești! Iar tu ai citit deja despre personalitatea ta?