Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au despărțit din nou

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua formează un cuplu extrem de controversat. Cei doi au fost căsătoriți, însă de-a lungul timpului au trecut prin adevărate drame.

Ei s-au despărțit, s-au împăcat, însă acum se pare că au pus punct definitiv. Totul a fost făcut public de Culiță, care a recunoscut într-un live pe Instagram că suferă din dragoste după Carmen.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au despărțit din nou

De această dată nu ar mai exista cale de împăcare între cei doi, cel puțin așa se înțelege din cele spune de Culiță.

Artistul a ales să facă un live pe unul dintre conturile sale de pe rețelele de socializare. Se pare că oricât ar încerca, Culiță și Carmen nu pot ajunge pe aceeași lungime de undă.

Ce e drept, ei sunt în permanență la concerte prin țară și în străinătate, după cum se poate vedea chiar din

postările făcute de ei. Este posibil ca aceast distanță care se instalează între cei doi îndrăgostiți să își spună cuvântul.

Ce-i drept, Culiță a recunoscut într-un mod subtil că nu mai formează un cuplu cu Carmen, însă nu se cunosc detalii prea multe. Este foarte posibil ca cei doi să se împace din nou, așa cum au mai fpcut, mai ales că urmează sărbătorile de iarnă.

Cu câteva luni în urmă Carmen era cea care anunța marea împăcare cu fostul ei soț “Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind! La mulți ani ție:

Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! 😘

Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu!

Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul lui  Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp.

Probabul că și de această dată ea va fi cea care va lămuri toată situația. Nu este de neglijat faptul că artista nu îl urmărește pe Culiță pe Instagram, semn că între ei se întâmplă ceva cu adevărat. sursa:stiritv