Andreea Marin împlinește azi 45 de ani. Vedeta și iubitul ei și-au invitat rudele în București, pentru a sărbători împreună!

Sărbătorile de iarnă au o însemnătate aparte pentru Andreea Marin, a cărei zi de naștere este cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Fosta prezentatoare TV va avea alături persoanele dragi, atât din partea ei, cât și din partea iubitului, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de peste trei ani, sunt fericiți, iar sărbătorile îi prind împreună, ca o adevărată familie: „Revelionul îl facem aici, în România, acasă, și poate undeva la munte. Încă nu am hotărât.

Dar nu voi pleca departe de casă. Se adună dorința de peste an de a fi acasă, având în vedere că sunt atât de mult plecată și aceasta e bucuria mea”, ne-a spus fosta prezentatoare TV.

Vedeta obișnuiește să gătească preparate tradițioanle, dar recunoaște că primește și unele gata făcute: „Mă implic, unele vin din Moldova. Vine mama mea în București, cea care

m-a crescut, și aduce tot felul de bunătăți. Pe de altă parte, îmi place mirosul de mâncare proaspăt gătită la noi acasă și mă implic în a o mânca. Îmi place să trăiesc’, a declarat, pentru Libertatea,

Andreea Marin. Și rudele partenerului său de viață o vor vizita, fiind practic o reuniune:

Da, suntem o familie mai mare, nu doar mama lui, bunica lui.  Ne adunăm cu toții împreună, acum e ocazia să o facem”, a adăugat ea.

I-a stricat Violetei planul pentru ziua ei de naștere

Cum duminică, pe 22 decembrie, Andreea Marin împlinește 45 de ani, fiica sa, Violeta, a vrut să o surprindă cu un cadou inedit. Doar că mama ei a aflat ceva despre acest plan și va trebui să se reorienteze.

„Îmi doresc alături doar oameni foarte apropiați, din familie. Îmi doresc să-mi fie copilul alături, bineînțeles. E prima mea opțiune întotdeauna. Și îmi doresc să fim sănătoși și să ne simțim uniți,

să ne putem sprijini unii pe alții. I-am spus și anul acesta, pentru că deja a crescut. Violeta a împlinit zilele trecute 12 ani. Se gândea și complota cu cei dragi și am aflat că vrea să-mi ia ceva.

Și îi supunea la cheltuieli pe cei din jur, căci încă nu câștigă propriii bani, evident. I-am spus că îmi doresc mai mult decât orice câteva cuvinte scrise de ea.

Pentru mine e foarte importantă amintirea de genul acesta, îți dai seama că și peste ani voi deschide acea scrisorică

și cuvintele ei vor conta mult mai mult decât un obiect. Asta îmi doresc”, ne-a povestit Andreea Marin. sursa:viva.ro