Cleopatra Stratan, cea mai îndrăzneaţă apariţie. Fanii au rămas uimiţi când au văzut cât de sexy a pozat

La 17 ani, Cleopatra Stratan este o domnişoară în toată regula. Fetiţa inocentă care apărea pe micile ecrane acum câţiva ani de zile a dispărut, în schimb artista se transformă pe zi ce trece într-o tânără îndrăzneaţă. 

Ultima fotografie pe care Cleopatra Stratan a publicat-o pe reţelele de socializare a stârnit un val de controverse în mediul online, iar fanii artistei au mărturit că au reușit cu mare dificultate să o recunoască.

Toată lumea a avut, însă, numai cuvinte de laudă la adresa Cleopatrei și mai mult decât atât o mare parte dintre fanii artistei au spus faptul că aceasta este cea mai îndrăzneaţă apariţie a tinerei.

În fotografie Cleo poartă o rochie decupată pe un picior și este „accesorizată” cu un decolteu extrem de generos, iar în dreptul fotografiei cântăreaţa a scris şi un mesaj sugestiv: „Because I am a lady (n.r. Pentru că sunt o femeie/o doamnă)”

Cleopatra Stratan cântă despre iubire și săruturi

Cleo nu mai cântă piese cu versuri inocente, ci vorbește, în melodiile ei, despre prima iubire și primul sărut.

“Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar si scurt: «Pupă-mă»! Este vorba despre băieții timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar

putea-o impresiona, și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”, spunea Cleopatra Stratan despre una dintre piesele sale.

Cleopatra Stratan, de 6 ori în Cartea Recordurilor

Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit recunoşterea pentru: cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert „live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie

– bani donaţi public, în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” naţional (o piesă situată pe locul 1 în topuri naţionale). sursa:ciao.ro