Horoscop 7 ianuarie 2020. Decizii importante pe plan financiar

Horoscop 7 ianuarie 2020 pentru Zodia Berbec

Nu-ți displace deloc starea de liniște care s-a lăsat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou în peisaj.

Seamănă cu o zi de totală relaxare, în care nu-ți mai bați capul cu problemele de zi cu zi, nici cu piedicile care te țineau pe loc de la o vreme, ci reușești să te bucuri de liniște.

Horoscop 7 ianuarie 2020 pentru Zodia Taur

Poate fi o zi deosebit de dificilă, din cauza unor conflicte cu cei din anturaj sau a unor refuzuri pe care nu le înțelegi deloc. Nu poți schimbă mare lucru în acest moment.

Horoscop 7 ianuarie 2020 pentru Zodia Gemeni

Este o zi care aduce momente mai greu de suportat, în special în relațiile cu apropiații pe care nu i-ai înțeles niciodată și nici nu îți sunt prea simpatici.

Horoscop 7 ianuarie 2020 pentru Zodia Rac

Ai o sumă de bani la dispoziție, dar nu o poți canaliza într-o singură direcție că să scapi de o plată mai consistență, ci trebuie s-o dramuiesti în așa fel încât să acoperi mai multe puncte de pe pișta de datorii ale acestei perioade.

Horoscop 7 ianuarie 2020 pentru Zodia Leu

Dacă toată lumea cu care discuți azi îți da cam același sfat, ar fi bine să ții cont de el. Da, poate tu vrei să te opui curentului și să faci totul de-a-ndoaselea, dar de data asta chiar e mai bine să asculți opinia colectivă.

Horoscop 7 ianuarie 2020 pentru Zodia Balanță

Ești supărat de reacția unora, pentru că tu faci tot posibilul să-i mulțumești, iar ei tot rezervați și distanți rămân. Uneori nici nu merită să te dai peste cap pentru a sări în ajutorul unora, pentru că oricum nu-i vei mulțumi cu nimic și nici nu știu să-și arate recunoștință pentru eforturile depuse de ține.

Horoscop 7 ianuarie 2020 pentru Zodia Fecioară

Ai ceva bani la dispoziție și, atât timp cât îi ții la ține, te simți mai sigur pe situație și nu ți-e teamă de nimic. Dacă, însă, apăr cheltuieli neprevăzute care atentează la această rezervă de bani, nu te mai simți la fel de bine.

Horoscop 7 ianuarie 2020 pentru Zodia Scorpion

Chiar dacă acum ai impresia că vâslești numai împotrivă curentului și nu te mai înțelegi cu nimeni, educa-ți răbdarea și tolerantă față de ceilalți. Cel nervos, de data această, ești tu și spui nu la tot ce ți se propune.

Horoscop 7 ianuarie 2020 pentru Zodia Săgetător

Nu alunecă într-o zonă emoțională periculoasă doar pentru că momentan nu stai tocmai fericit în plan financiar. Sigur că e important să ai bani că să te simți bine, dar vei vedea că există alte aspecte ale vieții cotidiene care merită acum mai multă atenție și de unde îți poți extrage energia pozitivă.

Horoscop 7 ianuarie 2020 pentru Zodia Capricorn

Iubirea poate fi, de cele mai multe ori, cel mai eficient tratament, că atare dăruiește din prea plinul tău de iubire celui care trece acum printr-un moment dureros. Fie că e vorba de o boală a trupului, fie că e vorba de o tulburare a psihicului, gesturile tale de maximă afecțiune îl pot ajută pe cel fragil să-și recapete tonusul.

Horoscop 7 ianuarie 2020 pentru Zodia Vărsător

Astăzi poți strica mai multe decât cele pe care vei reuși să le rezolvi, din cauză că nu ții cont decât de propriile interese și le ignori complet pe ale celorlalți.

Horoscop 7 ianuarie 2020 pentru Zodia Pești

Îți scapă multe aspecte ale problemelor pe care vrei să le abordezi frontal. E necesară mai multă prudență, dar ți-ar fi utilă și o consultare cu cineva care se pricepe. sursa:a1.ro