„Mă numesc Denisa, am 26 de ani. Sunt într-o relație de 2 ani cu un BĂRBAT ÎNSURAT, dar ce mi s-a întâmplat acum o săptămână mi-a dat toată viața peste cap. Probabil că altor fete le-ar fi rușine să recunoască. Eu las asta la o parte spun să știe toată lumea.” Și-a făcut ea de cap cu bărbatul altei femei, dar acum a pățit-o

Dragă Adela,

Mă numesc Denisa, am 26 de ani și am o relație de 2 ani cu un bărbat însurat, dar de o săptămâna am cunoscut un băiat cu care pot avea o relație de viitor sau poate nu…

Nu știu ce să aleg fiind că dacă încep să îl cunosc și să construiesc un viitor cu acest băiat pierd toată susținere financiară și tot ce am avut până acum. Tu ce mă sfătuiești că e mai bine să fac, că nu vreau să pierd pe nici unul din ei.

Adela răspunde:

Draga mea,

Depinde foarte mult ce vrei tu. Vrei să fii a doua roată la căruță și să ai un bărbat doar pe ascuns, când îi dă drumul nevasta sau vrei să fii împreună cu un bărbat și să ai o relație completă și împlinitoare?

Din felul în care descrii tu lucrurile, se pare că nu te-ai prea implicat sentimental, ci doar beneficiezi de foloase materiale de pe urma acelui bărbat însurat.

Când o să te îndrăgostești cu adevărat, n-o să mai ai nicio întrebare. Te vei duce ”învârtindu-te” unde te va chema inima.

Dacă încă nu simți această chemare, înseamnă că încă nu te-ai îndrăgostit de acest nou băiat care ți-a apărut în cale. Ce să-ți zic? Rămâi în relația care îți convine din punct de vedere material, până când îl vei întâlni pe acela care îți va mișca și ție inima.

Pe amândoi nu prea ai cum să-i ai, pentru că acela care te finanțează, crede că te poate poseda după bunul lui plac și va fi extrem de vexat să afle că ai putea să iubești pe altcineva.

Într-o lume ideală, tu ți-ai da seama că vrei să fii o femeie liberă și independentă și ai reuși să-ți câștigi existența fără ajutorul nimănui. Astfel, vei putea dispune și tu de sentimentele tale așa cum îți vine.