Ce replici și-au aruncat Lidia Buble și Diana, după ce Răzvan Simion a divorțat de fosta soție. “Mizeriile au făcut țăndări povestea noastră”

Ce replici și-au aruncat Lidia Buble și Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, după ce prezentatorul matinalului de la Antena 1 a divorțat?

Ce replici și-au aruncat Lidia Buble și Diana, după ce Răzvan Simion a divorțat de fosta soție

Răzvan Simion a divorțat de soția sa, Diana, în anul 2015. Anunțul a venit chiar de la vedeta TV, după izbucnirea scandalului despre presupusa relație pe care o are matinalul de la ”Neatza” cu Lidia Buble.

Amicii lui i-au sărit în apărare și s-au declarat încântați că acesta s-a hotărât să pună capăt relației de 15 ani pe care a trăit-o alături de Diana.

Chiar dacă la acel moment nu a comentat scandalul din presă, după ce a fost surprins de fotoreporteri părăsind clădirea în care locuiește Lidia, Răzvan a confirmat, la câteva zile distanță,

despărțirea de soția sa, însă nu a comentat presupusa aventură. Mai târziu, au apărut replicile. Cântăreața a spus că nu regretă nimic și că nu se simte vinovată, punând totul pe seama destinului.

Ce replici și-au aruncat Lidia Buble și Diana, după ce Răzvan Simion a divorțat de fosta soție. “Mizeriile au făcut țăndări povestea noastră”
Răzvan Simion și Lidia Buble

„Nu regret absolut nimic, nu mă simt vinovată, totul se întâmplă cu un scop, din toate avem de învăţat, doar eu știu ce e acolo, oamenii etichetează necunoscând situația. Sunt unsă cu toate alifiile și reușesc să am un scut. Mă rog foarte mult, am o aură, o energie foarte bune”, a declarat Lidia Buble.

“Mizeriile au făcut țăndări povestea noastră”

Cât despre fosta soție, Răzvan fiindu-i și tatăl copiilor ei, a declarat că acesta va face parte din ea și trecutul său. La cinci ani de când povestea de dragoste dintre cei doi s-a răvășit, a declarat, însă, că ”niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura adevărului în fața reflectoarelor”.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum şi eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulţi au parte, şi îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii şi nepătate de mizeriile care au făcut ţăndări povestea noastră.

Au trecut aproape cinci ani de când uşile acestei poveşti au fost închise, şi tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forţeze nimeni… Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel ştiut şi trăit de noi, şi niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măştii care poartă semnătura „adevărului” în faţa reflectoarelor”, a declarat Diana Simion. sursa:playtech