Andreea Bălan, la spital de urgență cu fata cea mică

Andreea Bălan a trecut prin clipe de coșmar chiar la început de an nou. Aflându-se în vacanță în

Mauritius, ea a fost nevoită să se interneze în spital cu fetița cea mică, care a primit un diagnostic destul de grav din partea medicilor.

Andreea Bălan, la spital de urgență cu fata cea mică

Fetița cea mică a vedetei a acuzat stări de rău, așa că părinții s-au grăbit să o ducă la spital. Clara a fost supusă imediat mai multor analize și investigații și a fost diagnosticată un enterocolită.

Ca urmare, copila a avut nevoie de anestezie, pentru a i se putea administra urgent tratament corespunzător.

Andreea Bălan a povestit totul despre clipele de groază prin care a trecut, pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Ea a povestit că toată experiența a fost una traumatizantă pentru micuța ei, chiar dacă au stat în spital numai o noapte.

Totodată, ea susține că serviciile medicale nu au fost cele mai bune și nu este foarte mulțumită de tot ce s-a întâmplat. Totuși, fetița și-a revenit în urma tratamentului administrat și acum se simte mult mai bine.

„Vacanţa noastră în Mauritius a luat o întorsătură neaşteptată şi neplăcută. Ieri, i s-a făcut rău Clăriţei, a vomitat, am ajuns la spital. A stat toată noaptea la spital, a făcut o enterocolită.

A vomitat şi Ella, credem că are şi ea aceelaşi lucru. De aseară suntem pe antibiotic pe cale orală, o ţinem sub supraveghere, să îi scadă febra. (…)

Ne-am luat copii şi am revenit la hotel. Continuăm tratamentul pe cale orală. Trebuie hidratare maximă.

Am stat o noapte în spital aici şi nu ne-a plăcut, greu că nu suntem acasă, greu cu alţi doctori cu care nu te înţelegi.

Nu mi-a plăcut deloc la spital aici, au înţepat-o de două ori, au anesteziat-o cu gaz, i-au pus perfuzia în tâmplă…din greşeală i-au scos şi perfuzia. M-am enervat teribil, m-am supărat.„, a spus Andreea Bălan în mediul online. sursa:Stiritv