Imagini șocante cu Andreea Mantea, plină de coșuri. Adevărul din spatele machiajului. FOTO

Deși arată mereu impecabil la TV și pe rețelele de socializare, adevărul din spatele înfățișării

Andreei Mantea este cu totul altul. Vedeta a recunoscut că, la un moment dat, s-a trezit cu fața invadată de acnee, spre groaza ei.

În disperara de a scăpa de coșurile mari care nu se dădeau plecate de pe fața ei, bruneta a ajuns să se dea până și cu mir!

Andreea Mantea a vorbit despre acest episod din viața ei, nedefinit prea clar, în care fiecare privire

în oglindă era un adevărat coșmar. Venite parcă din senin, coșurile s-au instalat pe fața ei și i-au aruncat pe umeri o problemă extrem de serioasă.

Într-un vlog, Andreea Mantea a povestit că a făcut multe tratamente ca să scape de această problemă.

Ca nu cumva să ajungă și în ochii lumii, s-a folosit de puterea machiajului și a cadrelor la TV, evitându-le pe cele în care i se vede pielea prea de aproape.

„A fost o perioadă foarte grea când am avut niște probleme hormonale și din cauza aceasta mi s-a umplut efectiv fața de coșuri.

Coșuri imense, dureroase, care mă mâncau, pe care îmi doream enorm să le rup, să le storc, să le ard, să le tai… orice, doar să scap de ele.

Am ajuns să-mi dau și cu mir pe față. Nu că e un lucru rău, dar pur și simplu am ajuns să mă gândesc că poate există și o astfel de posibilitate…”, a povestit Andreea Mantea.

Vedeta a adăugat că, de curând, au început să-i apară din nou coșulețe, chiar dacă nu cu aceeași intensitate.

Drept urmare, ia deja măsuri și face tratamente preventive.