Drama lui Celine Dion. Soțul ei a murit răspus de cancer, iar ea se stinge pe picioare.

Acum trei ani, Celine Dion își pierdea soțul în favoarea cancerului, rămănând văduvă cu trei copii la doar 48 de ani.

Puțini știu, însă, că la doar două zile distanță, când nici nu-și înmormântase soțul, Celine Dion a mai pierdut un om important din viața ei: pe fratele ei. Și tot în fața cancerului!

Au fost, așadar, trei ani grei, plini de suferință, în care Celine Dion a fost nevoită să fie și mamă și tată pentru cei trei copii,

dar și să trăiască totodată cu ideea că partenerul ei de viață de 22 de ani nu mai este printre cei vii. ”El m-a învățat totul. Singurul bărbat pentru care am avut vreodată ochi. Singurul bărbat pe care l-am iubit. Singurul bărbat pe care l-am sărutat”, spunea, Celine, într-o postare comemorativă.

Și, ce-i drept, relația lor a fost altfel decât cele obișnuite. S-au cunoscut pe când ea avea 12 ani, iar el era mult mai în vârstă decât atât și a luat-o sub aripa lui protectoare. I-a fost manager,

ducându-i cariera pe cele mai înalte culmi, prieten, soț, confident, orice. ”M-am îndrăgostit imediat, de cum îi trata pe toți cei din jurul meu, incluzându-mă pe mine și pe întreaga mea familie”, declara Celine Dion despre începuturile relației lor.

Rene Angelil a murit după doi ani de luptă cu cancerul

Din nefericire, cancerul de tiroidă l-a răpus la 73 de ani, după doar doi ani de luptă. Artista a rămas de neconsolat în urma pierderii lui Rene Angelil. Eu vorbesc cu soțul meu în fiecare noapte,

înainte de orice show. Chiar dacă a murit. Încă vorbesc cu el. Încerc să-i demonstrez în fiecare zi că sunt bine. Copiii noștri cresc, ne simțim puternici. Suntem bine”, încerca Celine să-i consoleze pe fani și să demonstreze că e puternică.

Totuși, durerea pierderea soțului ei s-a ”așternut” pe chipul și trupul artistei. Astăzi, Celine Dion este doar o umbră a celei care a fost vreodată. Mult prea slabă, fanii ei se tem tot mai mult pentru viitorul ce o așteaptă.