Miercurea Neagra pentru doua zodii. Horoscop 20 noiembrie 2019

Ce anunță horoscopul zilei de miercuri pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 noiemnbrie 2019 Berbec

Mercur va reveni la mersul direct, dar, prin asta, nu va limpezi regimul unor bunuri, cel mult va pune în evidență, până pe 9 decembrie, o neregulă. Apar surprize în plan financiar, bănesc sau strict material. E nevoie ca nativii să-și tempereze reacțiile în relațiile parteneriale

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 noiemnbrie 2019 Taur

Mercur va reveni la mersul direct, dar va înlesni riscul unor manipulări prin insinuări, minciună, ascundere a adevărului ori “tertipuri” îndreptate împotriva lor. Discuții aprinse și multe activități domestice. Fii prudent și ține cont și de părerile celorlalți.

De la banilități se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Sunt momente favorabile abordării unui hobby și pentru a te implica în activități recreative alături de cei dragi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 noiemnbrie 2019 Gemeni

Urmează un amestec incomod între datoriile față de familia din care provine, casă și gospodărie, căsnicie, relații parteneriale și imaginea publică sau responsabilitățile pe care

nativul ar dori să și le asume, dar pe care nu le poate onora ori pe care le va amâna sau le va sacrifica din incapacitatea de a face față tuturor solicitărilor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 noiemnbrie 2019 Rac

Nativii vor depune un real efort de a observa, de a percepe corect semnificația unor evenimente sau informații și de a le analiza cu obiectivitate. Mercur va patrona

sentimentele negative, apărute din dialogurile care nasc suspiciuni, din aflarea/descoperirea unor minciuni sau înșelătorii și afirmații abuzive. Informații și dialoguri care le vor da viața peste cap nativilor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 noiemnbrie 2019 Leu

Efort de a drămui, de a distribui sau administra cât mai avantajos banii, economiile, câștigurile sau, evident, salariul. Cheltuieli importante, primirea drepturilor salariale, obținerea unor favoruri din partea celorlalți.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 noiemnbrie 2019 Fecioară

Luna va traversa zodia Fecioarei și le va da celor care aparțin acestui semn o reală susținere astrală pe direcția valorificării calităților personale. Îngrijește-ți sănătatea, odihnește-te, aranjează-ți garderoba și slectează-ți prioritățile. Intuiția îți va fi accentuată, astfel că poți dialoga cu tine însuți pe teme diverse.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 noiemnbrie 2019 Balanță

Tulburări digestive, ca un ecou în plan organic al unor stări de spirit dizarmonice (supărare, stres) ori al unei perioade marcate de efort la locul de muncă. Psihic afectat de indiferență,

dezamăgire, lipsa motivației în viața de fiecare zi, fără să fie vorba de consecința unei afecțiuni. Este posibil să primești oferte de colaborare destul de avantajoase, însă, deocamdată, te afli în faza de analiză și dezbatere.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 noiemnbrie 2019 Scorpion

Nativii vor cultiva relațiile utile sau se vor implica în activitățile de pe urma cărora vor avea un profit ori respectivul proiect va contribui la mai buna punere în valoare a calităților lor. Însă, evită alunecarea pe laurii victoriei și a te implica în prea multe sarcini doar asa de dragul podiumului strălucitor. Deziluzia te poate cuprinde foarte curând

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 noiemnbrie 2019 Săgetător

Efort de administrare inteligentă a numelui, a încrederii generale în potențialul lor, al autorității profesionale sau al experienței de viață. Atenție la relațiile față de prieteni. La locul de muncă ești solicitat de către șefi și de către colegi, pentru discuții importante. Unii chiar au nevoie de ajutorul tău, însă alții doresc doar să te provoace spre a-ți afla intențiile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 noiemnbrie 2019 Capricorn

Unii vor adera la programe de perfecționare profesională, mai ales pe direcția unor discipline practice (administrative) sau economice. Încercări de mai mare sau mai mică intensitate, în funcție și de harta cerului lor de naștere care vor ridica importante chestiuni personale. Se menține șansa unui “noroc ascuns”.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 noiemnbrie 2019 Vărsător

Iluzii cu privire la posibile câștiguri și avantaje materiale. Nativii vor avea parte de interes pentru activități intelectuale, dorința de a afla lucruri noi prin simple consultări, dialoguri, participarea la conferințe, demonstrații publice.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 20 noiemnbrie 2019 Pești

Mercur va reveni la mersul direct și prin asta va fi un bun mentor în tot ceea ce înseamnă subtilitate în gândire și finețe a spiritului. Nativii vor fi buni observatori și vor emite judecăți de valoare pertinente și profunde. Atmosfera din colectivul de lucru este destul de tensionată, astfel că ar fi bine să fii discret și să eviți implicarea în treburile altora.