Anamaria Prodan, declaratie emotionata. ”Sufletul meu este pustiu”

Anamaria Prodan a scris un mesaj emotionant in memoria mamei sale de Sf. Ion

Anamaria Prodan nu a uitat-o pe mama ei, dimpotriva, o are mereu in suflet, in special, in zilele in care regretata cantareata de muzica populara ar fi fost sarbatorita.

Anamaria Prodan, declaratie emotionata. ”Fara ea, sufletul meu este pustiu”

Din acest motiv, poate, in ziua de Sf. Ion., impresara este extrem de trista si nostalgica dupa Ionela Prodan, femeia care i-a dat viata si careia ea i-a stat alaturi pana in ultima clipa.

”Fara ea, sufletul meu este pustiu. Niciodata nu am sa imi revin. Mama era unica,

o fiinta superba, pe care am iubit-o atat de mult”, avea sa se destainuie Ana.

Ionela si fiicele

Anamaria Prodan este in lacrimi! ”Cat plangeam ca lumea iti zicea doar tie “la multi ani””

Mai mult, Anamaria Prodan este in lacrimi si azi, iar felul in care a scris cateva randuri in memoria mamei sale demonstreaza cat ii este de greu fara ea, desi a trecut aproape doi ani de cand cantareata a incetat din viata. ”Sa-ti dainuiasca numele peste veacuri!

Nu a existat un “Sfantul Ion” vreodata fara o petrecere uriasa la noi acasa. Draga mea mama, si astazi se va intampla la fel. Pentru ca tu pentru noi esti aici si ne veghezi si te bucuri alaturi de noi…

eu …azi, am sa-mi sarbatoresc numele pe care tu ai insistat sa-l port…Ionela…si ma gandeam cat plangeam ca lumea iti zicea doar tie “la multi ani”…pentru ca nimeni nu stia ca si

eu sunt Ionela…nici azi nimeni nu mi spune nimeni…decat de “Sfanta Marie “! Asa ca nimic nu s a schimbat de cand ai plecat ! Te iubesc fara margine regina noastra”, a spus vedeta pe adresa ei de socializare, in dreptul unei fotografii de suflet.