Mesajul emotionant al mamei lui Ionut Anghel! Ce spune despre baietelul pe care trebuia sa il sarbatoreasca de Sf. Ion

Andreea Anghel, mama baietelului care a fiost rapus de caini, intr-un parc, acum sapte ani, a postat un mesaj emotionant pe contul de socializare al ei, cu ocazia onomasticii micutului Ionut.

Durerea unei mame care isi pierde baietelul adorat este, probabil, imposibil de descris in cuvinte, iar Andreea Anghel nu face exceptie, mai ales ca ziua de ieri ar fi trebuit sa fie una plina de bucurii.

Cu toate acestea, ziua de Sf. Ion este una trista pentru Andreea Anghel, fiul ei, Ionut, fiind sfasiat de caini, in parcul Tei din Capitala, acum sapte ani.

Si, chiar daca este indurerata, Andreea Anghel si-a nfrant supararea si a postat un mesaj de-a dreptul emotionant in memoria fiului ei. ”Dragul meu drag, mic ingeras! Stiu ca nu ai vrea sa fim tristi de ziua ta,

pentru ca tu esti cu noi in fiecare clipa a vietii noastre! Si chiar daca nu te vedem, te simtim aproape si stim ca esti cu noi mereu!

Te iubim, dragalasule!”, este mesajul pe care Andreea Anghel l-a postat chiar de onomastica lui Ionut, fiul ei rapit din lumea celor vii dupa o intamplare care a zguduit de groaza intreaga Romanie.

De altfel, din mesajul pe care l-a postat Andreea Anghel se poate simti durerea care o incearca pe sarmana mama,

chiar daca au trecut deja sapte ani de la momentul in care Ionut cadea rapus in fata ferocitatii cainilor care l-au rapus, in mijlocul Bucurestiului, in Parcul Tei., potrivit wowbiz.ro

Mama lui Ionut Anghel, dezvaluiri emotionante