CUM S-AU CUNOSCUT LUMINIŢA ŞI GIGI BECALI! SUNT VERIȘORI, IAR POVESTEA LOR DE IUBIRE ESTE FOARTE FRUMOASĂ

Povestea de iubire dintre Luminiţa şi Gigi Becali este una foarte frumoasă, care a început pe când soția patronului de la FCSB era adolescentă. Mai mult, puțini știu că cei doi sunt și verișori, însă, acest amănunt nu i-a împiedicat să devină soț și soție. Controversatul afacerist și partenera lui de viață au trei fiice împreună: Theodora, Alexandra şi Cristina.

Cum s-au cunoscut Luminiţa şi Gigi Becali 

Luminiţa şi Gigi Becali s-au cunoscut în 1984, iar pe atunci, ea avea doar 14 ani, iar latifundiarul, 26. Căsătoria lor a fost una aranjată încă de la naştere între familiile lor, așa cum cere tradiția la machedoni. În plus, ei sunt verişori de gradul trei, iar nunta lor a avut loc în 1994.

“Bunicii nostri au stat în aceeaşi casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puţin”, a mărturisit Gigi Becali, relatează revista VIVA!.

Căsătorită de mai bine de 25 de ani cu patronul de la FCSB, Luminiţa Becali a fost o persoană foarte discretă; ea a apărut în lumina camerelor de filmat și a aparatelor de fotogafiat doar atunci când au avut loc evenimente în familie. De altfel, și soțul ei este foarte cumpătat atunci când vine vorba despre familia sa, în ciuda faptului că, este un bărbat destul de vocal în alte situații.

În trecut, Gigi Becali a spus de mai multe ori că își respectă enorm soția şi că nu a făcut niciodată ceva care să o rănească pe ea sau pe fiicele lor.

“Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, a declarat Gigi Becali în cadrul unui interciu mai vechi

Theodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Mihai Mincu, pe 10 octombrie 2019.

Gigi Becali – biografie

Gigi Becali s-a născut pe 25 iunie 1958 în Zagna, un imens lagăr de muncă din zona Brăilei, unde familia lui a primit domiciliu forţat pe motive politice.

“Eu nu m-am născut pe 25, cum scrie în buletin, m-am născut pe 24, când s-a născut și Sf. Ioan Botezătzorul. M-am născut pe câmp, în stuf, tata și mama m-au declarat abia a doua zi”, a afirmat latifundiarul din Pipera, potrivit libertatea.ro.

În certificatul de naştere al latifundiarului din Pipera, la locul naşterii e trecut satul Zagna, din judeţul Brăila, însă localitatea nu mai există, fiind creată special de comunişti pentru deportaţii din Bărăgan. sursa:cancan