Răzvan Botezatu s-a fotografiat cu iubitul în dormitorul conjugal, iar fanii l-au criticat: „Am înțeles că esti gay și îți place să…”

Răzvan Botezatu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul lui.

Fostul prezentator tv este un om foarte transparent cu viața lui intimă, în ciuda prejudecăților de la noi din țară.

Răzvan Botezatu s-a fotografiat cu iubitul în dormitorul conjugal, iar fanii l-au criticat: „Am înțeles că esti gay și îți place să…”

Răzvan nu se poate abține din a-și posta viața intimă pe rețelele de socializare, iar fanii nu îl iartă nicioadată.

Răzvan Botezatu a postat o fotografie din dormitorul conjugal. prin care îndemna oamenii să trăiască așa cum vor.

„Viața este scurtă. Trăiți-o”, este mesajul postat de Răzvan Botezatu, care nu s-a gândit că va stârni o adevărată controversă în jurul fotografiei.

Internauții s-au arătat dezgustați de ceea ce au văzut și l-au criticat pe fostul prezentator.

„Am inteles ca esti gay si iti place sa o arzi in c*r dar chiar nu ne interesează pozele cand ti o tragi! Ai devenit penal rau… cauti numai publicitate, trăiește cum vrei dar in liniste fara sa vada toata lumea… cred ca ar fi mai frumos asa.”,

„Nu înțeleg de ce postezi viața ta privată în cele mai mici detalii 😒nu e ok sa fii chiar asa de expus doar pt.niste like-uri… Pe bune 😜ești foarte funny cu clipurile tale dar ramai acolo nu trebuie sa fii atât de transparent.”

„Mai, fetelor, astea sfinte! Vorbiți de el ca își pune viața pe fb in cel mai mic detaliu, dar voi astea care va puneti c**** și țațele, cum e?

Pe astea “sfinte” nu le mai critica nimeni🤦🏼‍♀️ mai degrabă este el de apreciat, ca a avut curajul sa-și asume ceea ce este, și ceea ce face, decât voi astea de va postați in c**** gol pe fb 🙄” sursa:wowbiz