Gabriela Cristea a făcut anunțul cel mare: „Toată lumea intră și zice: Îl faceți pe-al treilea”

Gabriela Cristea, prezentatoarea „Like a Star” este foarte ocupată în această perioadă cu noua sa emisiune. Vedeta are acasă un ajutor de nădejde, soțul ei, căruia îi promite că se va revanșa într-un mod cu totul special.

Prezentatoarea noii emisiuni de la Antena Stars, „Like a Stars” își ocupă foarte mult din timp pe platourile de filmare.

Soția lui Tavi Clonda stă multe ore la filmări, așa că acasă trebuie să aibă un ajutor pentru a avea grijă de fetele sale.

Gabriela Cristea a fost invitată la Agenția Vip unde a mărturisit că Tavi Clonda, soțul ei, este cel ce o ajută în această perioadă cu fetițele.

Aceasta promite că se va revanșa pentru ceea ce face, iar totul sună foarte incitant pentru bărbat, mari surprize va avea din partea prezentaotarei: „Promit că o să mă revanșez față de el.

Vai, ne-am făcut un dormitor matrimonial. Toată lumea intră și zice: îl faceți pe-al treilea, iar eu zic, nu, nu,

e doar pentru noi. Tavi stă deocamdată cu fetele. De săptămâna viitoare avem o candidată la statutul de bonă care să ne ajute. Tavi vrea să se implice în proiecte de televiziune.”

Emisiunea prezentată de Gabriela Cristea va fi difuzatã de luni pânã vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul

Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Concurenții vor face regulile casei pentru următoarele 7 zile. Pe parcursul competiției ei trebui

sã pregãteascã un moment video care sã îi punã cât mai bine în valoare, prin orice mijloace artistice, creative

şi originale, în faţa camerei de filmat, şi prin intermediul cãruia sã îşi atingã scopul: sã atragã simpatia publicului şi, implicit, un numãr cât mai mare de urmãritori pe conturile personale de Instagram.