CÂȚI BANI A PLĂTIT NICOLAE GUȚĂ PENTRU TATUAJUL TOTAL NEINSPIRAT DE PE FRUNTE

Nicolae Guță vrea să fie tot timpul în centrul atenției. Nu contează dacă în sens pozitiv sau negativ. Ultima dată când a ieșit în evidență a fost grație tatuajului de pe frunte.

Artistul i-a scris, însă, “Niculae” în loc de “Nicolae”, iar fanii l-au taxat imediat. Celebrul cântăreț de muzică de petrecere nu a oferit nicio explicație. Cel de-al doilea tatuaj reprezintă o declarație:

 ”Iubirea vieții mele, Iubitul meu tată”. Potrivit unor surse, Nicolae Guță a plătit în jur de 900 de lei pentru tatuajele total neinspirate de pe frunte.

”Nu știu de ce și pentru ce ți-ai tatutat așa ceva, regele meu, dar dacă ai făcut-o asta e acum, tot respectul și tot binele din lume îți doresc ????”,

Gata, ți-ai pus ștampila pe frunte, Guță!”, au fost două dintre mesajele pe care fanii i le-au transmis lui Nicolae Guță.

Nicolae Guță a petrecut la salon aproximativ trei ore pentru a-și face respectivele tatuaje. În medie, ora la un astfel de centru este 300 de lei.

Primul divorț din 2020!

Altfel, Nicolae Guță și Cristina dau startul divorțurilor în Noul An. La șase luni după ce blondina i-a dăruit al 12-lea urmaș,

Nicolae Guță e hotărât să rupă căsnicia. Depărțirea celor doi, care părea, inițial, o glumă sau o ”manevră de promovare”

devine o chestiune extrem de serioasă și asta pentru că judecătorii au stabilit deja prima înfățișare.

Potrivit unor surse celebrul manelist își reneagă fiul nou-născut și a cerut desfacerea căsătoriei în instanță.

”Nu este copilul meu!”, s-ar fi destăinuit Guță apropiaților.