Horoscop 9 ianuarie 2020. O zodie are parte de schimbări MARI

Horoscop 9 ianuarie 2020 pentru Zodia Berbec

O nouă etapă domestica se conturează la orizont. Există momente armonioase, altele mai puțin, însă toate au rolul de a reorganiza ambientul familial. Relațiile cu membrii familiei presupun eforturi susținute și înțelegere.

Acceptarea altor fațete ale celor dragi sau a părerilor lor este o temă importantă în această perioadă. Ai încredere că totul va fi bine și, până la urmă, în casă și familie se va instală pacea.

Horoscop 9 ianuarie 2020 pentru Zodia Taur

Tensiunile mentale sunt mari, astfel că ar fi bine să-ți alegi cuvintele cu grijă și mai ales interlocutorii. Probabil că din cauza unor probleme medicale ești irascibil sau chiar speriat de-a binelea.

De aici apare tendința de fi critic în relațiile cu ceilalți și de a le respinge sugestiile și ajutorul. Liniștește-te și ai încredere că sunt oameni în preajmă ta care-ți vor binele. Spre seară, răsfață-te cu o lectură amuzantă.

Horoscop 9 ianuarie 2020 pentru Zodia Gemeni

Dorință de a cheltui pe mofturile tale personale este mare și păguboasă astăzi. Cel mai bine ar fi să te orientezi numai spre priorități și la nevoie să ajuți pe cineva care îți solicita un ajutor material.

Pe de altă parte, este posibil să primești bani din muncă desfășurată la un serviciu. Cineva din anturajul profesional îți poate propune o colaborare deosebită, cu mari responasabilitati.

Horoscop 9 ianuarie 2020 pentru Zodia Rac

Ești în vervă astăzi, lucru observat de toată lumea din jur. Controlează-ți reacțiile și fii înțelegător cu ceilalți! Dorință de înnoire pe toate planurile vieții este mare și ai putea să-i dai curs.

Rezervă-ți momente liniștite, deschide un jurnal și așterne-ți impresiile și doleanțele pe hârtie. Scrie cu atenție ce anume vrei să trăiești în viitor, asumându-ți totodată și responsabilitățile care decurg implicit de aici.

Horoscop 9 ianuarie 2020 pentru Zodia Leu

Ești predispus la izolare și eforturi reduse. Oboseală și unele afecțiuni ale sistemului digestiv te pot necaji serios, de aceea fii prudent. Evită, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece riscul erorilor de diagnostic și tratament este mare. O discuție de taină cu cineva aflat departe de granițele țării sau cu o persoană experimentată în ale vieții îți va oferi sfaturi utile.

Horoscop 9 ianuarie 2020 pentru Zodia Fecioară

De astăzi se conturează un proces nou de reconfigurare a relațiilor de prietenie și a planurilor comune ce aceste persoane. Posibil să te apropii de persoane mai în vârstă decât ține, pe considerentul că acestea sunt serioase, măture, experimentate în ale vieții. Evită să te încrezi prea mult în vorbele altora. Unii te vor provocă la discuții aparent banale, dar scopul real este acela de a-ți află opiniile și intențiile.

Horoscop 9 ianuarie 2020 pentru Zodia Balanță

Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales în relațiile cu șefii. Este posibil să fii convocat la reuniuni urgente, în care trebuie să-ți expui ideile profesionale sau modul în care îți desfășori activitatea la locul de muncă. Se pare că ai multe responsabilități, iar acum bilanțul dorit de către autorități te pune pe gânduri. Fii prudent și organizează-ți expunerea astfel încât să fii cât mai concis și pe înțelesul tuturor.

Horoscop 9 ianuarie 2020 pentru Zodia Scorpion

Ești animat de gânduri mărețe și ai dori să schimbi totul în preajmă ta, atât la nivel personal cât și la nivel global. Controlează-ți gândurile, pentru că suprasolicitarea nervoasă este mare și dificil de gestionat. Sunt momente favorabile pentru studiu, învățare, schimb de informații cu persoane erudițe și abordarea unor teme filozofice. Detașează-te de mărunțișurile cotidiene și rafinează-ți mentalul cu activități culturale.

Horoscop 9 ianuarie 2020 pentru Zodia Săgetător

În plan financiar se întrezăresc schimbări benefice, în sensul că pot apărea câștiguri de pe urmă unei colaborări, din partea rudelor sau a partenerului de viață. Totuși, responsabilitățile pe care le ai de îndeplinit și care-ți aduc bani sunt mari și pe termen lung. Ar fi bine să te concentrezi mai mult pe activitatea în șine și mai puțin pe câștiguri. Dincolo de aparențele materiale există cu totul alte sensuri de care ar fi bine să ții cont.

Horoscop 9 ianuarie 2020 pentru Zodia Capricorn

Se conturează o nouă etapă în segmentul partenerial. Însă, chiar dacă există armonie și amuzament, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale este nevoie de multă atenție, eforturi susținute și asumarea unor responsabilități pe termen lung. Posibil să-ți displacă faptul că unii au așteptări mari de la ține. Concentrează-ți gândurile și implică-te corespunzător în activitățile comune cu ceilalți.

Horoscop 9 ianuarie 2020 pentru Zodia Vărsător

Ai multe treburi de rutină de rezolvat astăzi, lucru care te solicita mult. Se deschide o nouă etapă profesională, astfel că ar fi bine să-ți planifici sarcinile de lucru și treburile personale, pentru cel puțin patru săptămâni de acum încolo. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. De evitat consultațiile și analizele medicale, deoarece riscul erorilor este mare.

Horoscop 9 ianuarie 2020 pentru Zodia Pești

Relațiile sentimentale sunt vulnerabile, deoarece vor începe un nou proces de transformare. Poate că ar fi bine să te gândești pe îndelete la relația actuală dacă o mai continui și în ce condiții. O nouă relație este posibilă, dar nu va dură prea mult. Trebuie să-ți remodelezi concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei. Controlează-ți nevoia de afectivitate și nu te hazarda în relații noi, pentru că aparențele sunt înșelătoare.