Pe Nelson Mondialu’ îl cunoaşte toată ţara, dar cum arată soţia lui. Liana avea 15 ani când a fugit de acasă pentru el

Nelson Mondialu’, celebrul interlop din Cluj, pare că s-a lăsat de meserie şi s-a apucat de ceva timp de vlogguri.

Acesta este unul dintre cei mai vizionaţi oameni din mediul online şi a ajuns chiar să aibă şi fani.

Ce să mai, pe Nelson Mondialu’ îl cunoaşte o ţară întreagă, însă puţini sunt cei care o ştiu pe soţia lui.

 De fapt, concubină, pentru că Nelson Mondialu’ nu a luat-o în căsătorie nici după o relaţie de aproape 30 de ani.

Nelson Mondialu’ şi Liana, mama băiatului său, s-au cunoscut pe vremea când aceasta avea doar 15 ani. Nelson Mondialu’ a pus ochii pe ea în timp ce o vedea mereu venind de la şcoală.

A băgat-o în seamă şi i-a furat instant inima. Părinţii Lianei nici nu voiau să audă de Nelson Mondialu’, pentru că acesta avea dublul vârstei ei, trecuse printr-o căsnicie eşuată, făcuse puşcărie şi trecuse şi pe la spitalul de psihiatrie.

Cu toate astea, Liana s-a îndrăgostit nebuneşte şi a ales chiar să fugă de acasă, asta, deşi părinţilor le spusese că a rupt orice legătură cu acesta, după ce Nelson Mondialu’ fusese ameninţat că va fi trimis iar la închisoare.

”Voiau să mă bage la corupere de minori, dar ea a spus că se omoară, că mă iubește și până la urmă am căzut la pace, de față cu ei, să nu ne mai vedem. Dar normal că ne vedeam pe ascuns!

Până la urmă i-am făcut pașaport și ei, mă temeam să nu întru la pușcarie și s-o pierd. Am întrebat-o dacă vrea să fugă cu mine în Europa, ea mi-a zis că vine dacă promit să nu-mi bat joc de ea,

eu i-am promis, iar într-o seară, pe la 11, când toți ai ei dormeau, a ieșit tiptil din casă și am fugit împreună în Ungaria”, a spus acesta, în urmă cu ceva timp, potrivit informaţiilor din presă.

Între timp, cei doi au devenit şi părinţi, după ce Liana l-a adus pe lume pe Lobo, iar în ciuda dificultăţilor prin care au trecut, Nelson Mondialu’ şi Liana continuă să formeze

şi astăzi un cuplu, iar cei care îl urmăresc în mediul online au adesea ocazia să o vadă şi pe Liana în videoclipurile pe care Nelson Mondialu’ le filmează. sursa:spynews