Iancu de la Puterea Dragostei, adevarul despre relatia lui Culita Sterp cu Carmen de la Salciua! Ce-a putut sa spuna despre fosta lui cumnata. Zvonurile au fost acum confirmate de el!

Iancu de la Puterea Dragostei a vorbit despre relatia fratelui sau cu Carmen de la Salciua, artista

cu care Culita Sterp a fost casatorit, de care a divortat si cu care acum este din nou impreuna.

ancu de la Puterea Dragostei a fost intrebat de multe ori despre fratele sau, Culita Sterp. Mai ales ca ei au promis

ca vor scoate si o melodie impreuna. Numai ca, in timp de Iancu este la Istanbul,

unde isi traieste povestea de dragoste cu nabadai cu Denisa, fratele lui isi vede de cariera lui muzicala.

IANCU

Insa, zilele trecute, intr-un live, Iancu a fost intrebat daca relatia fratelui sau cu fosta nevasta maie ste de actualitate. ”Ma intreaba lumea daca mai e Culita cu Carmen.

Da, sunt impreuna! Acum sunt in vacanta, undeva in Austria, la schi”, a dezvaluit Iancu Sterp,despre relatia lui Culita cu Carmen de la Salciua.

Culiță cu Carmen de la Sălciua.

Culita Sterp si Carmen de la Salciua sunt in vacanta impreuna

Carmen de la Salciua si Culita Sterp au divortat in urma cu mai bine de un an si jumatate si au lansat acuzatii grave unul la adresa celuilalt. Ea s-a cuplat cu unul dintre bunii lui prieteni,

iar el a incercat sa o uite fara succes. In urma cu cateva luni, Carmen de la Salciua s-a despartit de cel care-i

fusese iubit in perioada despartirii de Culita, Cosmin Isaila si, inca de atunci, au aparut zvonuri legate de o posibila impacare cu fostul ei sot.

La nunta surorii lui Culita, cei doi au aparut impreuna, dar dupa petrecere au evitat sa mai faca publice imagini cu ei impreuna, ceea ce i-a facut pe fani sa creada ca s-ar fi despartit.

A fost insa se pare doar o perioada in care celor doi le-a placut sa pastreze misterul, pentru ca in ultima perioada au tot aparut informatii si poze cu ei. Iar dovada ca relatia lor este buna

sunt si pozele postate zilele trecute de Carmen de la Saciua pe Instagram, in care apare alaturi de Culita, undeva la munte, in vacanta. sursa:fabricatinromania.info