HOROSCOP 2020: Trei zodii blestemate sa le mearga prost anul viitor. Vor avea inima franta si portofelul gol

Anul 2020 va fi usor de detestat de catre nativii unor zodii, pentru care totul se va aranja pe dos! Eforturile lor vor fi in zadar, de cele mai multe ori, deoarece ghinionul ii va urmari la tot pasul.

1. Rac

Nativii zodiei Rac ar trebui sa se pregateasca, deoarece 2020 va fi un an dificil pentru ei. Va fi nevoie de mult efort ca sa obtina ceea ce vor. De foarte multe ori, vor aparea oameni care vor incerca sa ii traga in jos.

Nu le este recomandat ca in anul 2020 sa faca investitii riscante si nici sa le ofere oamenilor din jur prea multa incredere, pana cand nu dovedesc clar ca o merita! Cel mai bine pentru acesti nativi ar fi sa isi asculte intuitia! La tot pasul!

2. Balanta

Anul 2020 nu se anunta a fi unul simpatic nici pentru nativii zodiei Balanta! Nu trebuie sa se bazeze deloc pe noroc, deoarece acesta va lipsi cu desavarsire! Nici vorba de vreo

investitie sau vreo actiune riscanta – pe orice plan! Acestor nativi le este recomandat sa mearga doar la sigur! Nici pe plan amoros nu vor avea prea mult noroc Balantele in 2020, mai ales in cea de-a doua parte a anului. Ar fi mai bine sa nu aiba incredere in promisiuni!

3. Berbec

Nativii zodiei Berbec vor simti ca intregul Univers va fi impotriva lor! Vor fi multe momente de disperare pentru acesti nativi, carora pur si simplu nu li se vor alinia astrele. Acestor nativi le este recomandat

sa isi pastreze calmul, ba chiar sa aiba o doza de indiferenta, deoarece cu cat vor lupta mai tare pentru ceva, cu atat mai mult vor inrautati situatia. Este posibil ca anul 2020 sa vina si cu farse si capcane

de tot felul pentru acesti nativi. Ar fi mai bine sa nu accepte sa mearga intr-o calatorie ce i-ar putea entuziasma, deoarece risca sa se imbolnaveasca!