Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru saptamana 12 – 18 ianuarie. Karma grea pentru trei zodii. Eclipsa de luna da peste cap zodiile

Cunoscuta astroloaga anunta o saptamana delicata, dupa ce a avut loc eclipsa din 10 – 11 ianuarie. Iata ce anunta astrele pentru fiecare zodie in parte si ce sfaturi ofera Mariana Cojocaru:

Berbec- Saptamana viitoare este una foarte delicata, pe multe sectoare existentiale: sanatate, familie(sentimental,cariera). Cum indrumarea o pot face raportand astrograma generala la

cea personala(sau de cuplu), nu am cum sa dau sfaturi ultra-generale. Cumpene, datorate cuadraturii Soarelui natal cu Eclipsa care are loc pe 10-11 ian si a carui efect e mult mai dur dupa manifestarea ei.

Taur: Alinierea de patru planete in Capricorn, la care adaug si Eclipsa care abia a fost pe Axa Karmica vizeaza afacerile mici sau mari, cariera, sectorul relational(sentimente, sanatate).

Care sunt planetele implicate? Soare, Pluton, Mercur, Saturn(aliniere) si conjunctia lui Jupiter cu Karma Negativa din Capricorn, care va pot da toate aranjamentele peste cap. Calea o vad pe harta voastra natala

Gemeni: Cum Mercur este in Capricorn in rezonanta cu Karma Negativa, Jupiter, Pluton, Saturn si Soarele(vedeti ce am scris si la Berbec si Taur), e clar ca perioada este mai mult decat agitata si la voi.

Aveti clar inscris blocaje cel putin in doua sectoare existentiale(zodie dubla). Compatibilitatile sunt foarte importante atat in dragoste, cat si in afaceri. In asa fel incat sa nu dati gres. Inclusiv legat de copii…

Rac: O perioada grea pentru voi, caci efectele Eclipsei de Luna cu 4 planete aliniate si Jupiter in conjunctie cu Karma din Rac si Capricorn(Zodia Opusa) va poate baga intr-o perioada tulbure, in care

nu puteti repera corect Sensul Vietii. Misiunea Karmica de pe astrograma perioadei nu este una si aceeasi cu cea de la nastere. Acolo vad eu cum sa va indrum corect pentru rezolvarea dilemelor.

Leu: Marcaje astrale speciale se vad in perioada urmatoare, care va pot debusola. Viseaza relatia cu prietenii, anturajul, planul sentimental si relatia cu colegii. Unii au de sustinut examene, altii nu stiu nici macar daca au ales drumul corect(studii, scoala, sanatate: afectiuni care va pot da batai de cap, ca nu gasiti explicatii). La celelate zodii am explicat care sunt planetele implicate(cititi), inclusiv Soarele.

Fecioara: O nebuloasa greu de patruns, care va poate tulbura destinul si evolutia pe termen scurt si mediu. E linistea dinaintea furtunii. Pentru a o evita, e nevoie sa caut solutii pe astrograma voastra personala sau a cuiva din familie(sentimental:compatibilitati/incompatibilitati). Cariera si locul de munca sunt alte doua domenii de viata. Unii pot avea probleme cu justitia sau amorul.

Balanta: Ati vazut cum o Balanta celebra din Romania a donat pentru Incendiile din Australia? Este vorba de Simona Halep si a si declarat ca face acest gest pentru ca iubeste Australia. Cat a putut ea, nu asa de mult cum pot vedetele de la Hollywood. Aspectele astrale ale perioadei sunt amenintatoare pentru toti, deci trebuie sa invatam sa protejam natura si vietuitoarele ei. Decizii greu de luat…

Scorpion: Marte a iesit deja din Constelatia voastra si este in Sagetator. Cum sunteti intre ciocan si nicovala(Eclipsa la final de an 2019 si o alta la debut de an 2020), tensiunile cresc si nu scad. De ce? Pluton este in alinierea de planete din Capricorn si mentionam de el de la inceputul acestei analize(puteti citi in ce anturaj conflictual este, chiar in rezonanta cu Karma Negativa si acesta Eclipsa).

Sagetator: Daca ati parcurs deja acest horoscp, ati vazut ca Jupiter este intr-o pozitie ingrata, chiar de la debut de an. In saptamana care urmeaza este perfect conjunct cu Karma Negativa din Capricorn si cu Eclipsa din 10-11 ianuarie a caror efecte se simt mai puternic acum. Multi aveti dileme cu ce va urma pe termen mediu si lung(cariera, etc), dar deschiderile le vad pe astrograma voastra karmica.

Capricorn: Ati vazut cum spuneam din lunile octombri/ noiembrie ca Eclipsa de final, dar si cea de inceput de an vor face ravagii? Uitati cum se confirma previziunile: Incendiul Devastator in Australia, Conflictul SUA-Iran, Incendiiile de la noi, Avioanele care au cazut din Fosta URSS(inclusiv cel Ukrainian din Iran). Cum a pierit in Incendiul din Australia inclusiv o familie numeroasa de romani, etc.

Varsator: Spiritele Superioare trateaza frumos natura si vietuitoarele ei. Acum cu aspectele perioadei si Eclipsa isi construiesc trepte spre cer. Aspectele astrale grele de pe astrograma perioadei de le mentionam la celelalte zodii au menirea asa va puna pe ganduri, daca ati evoluat corect in functie de astrograma de la nastere.

Pesti- Lilith nu a parasit inca zodia voastra si face aspect de cuadratura cu Marte din Sagetator: ceruturi, conflicte pe care nu puteti sa le gestionati singuri, fara sa va indrum. Va pot afecta sanatatea si puteti ramane fara protectie. Unii pot avea probleme sentimentale; sunt in cautarea unui partener bun de viata si nu stiu ce sortiti au inscrisi pe karma lor.