Vestea inceputului de an! Monica Gabor S-A CASATORIT cu Mr. Pink! Ce spune tatal ei

Chiar daca a reusit sa tina la secret, pana acum, aceasta veste, CIAO.RO a aflat in exclusivitate o stire-bomba! Monica Gabor s-a maritat cu Mr Pink, in secret, in America! Vestea ne-a dat-o chiar tatal ei, Emil Gabor.

Monica Gabor are o viata frumoasa, in America, alaturi de Mr Pink. Cei doi sunt impreuna de cativa ani,

insa recent s-au gandit sa-si oficializeze relatia. Vedeta a primit inelul de logodna de multa vreme, insa nu s-a grabit sa se marite pana de curand, cand a luat decizia de a face marele pas.

Marea veste a dat-o chiar tatal ei, Emil Gabor, in exclusivitate pentru CIAO.RO!

“Monica nu a putut veni in tara, nu a putut ajunge ca sunt niste legi la americani. Ii trebuie acte definitive si inca nu i-au venit, ca a depus tot, ca e casatorita acum”, ne-a declarat barbatul.

Monica Gabor, insarcinata? Ce spune tatalPlayer video00:0000:50

Intr-un timp s-a vorbit si despre faptul ca Monica ar fi insarcinata cu Mr Pink. Tatal vedetei insa spune ca nu crede ca fiica sa ar fi gravida. “Nu cred ca e si insarcinata, n-am vorbit despre asta.

Ea are deja o fata, el are un baiat. Ei, daca ar ramane insarcinata cu un copil, n-ar fi o problema, zic, nu s-ar pune problema ca n-ar avea ce manca copiii”, ne-a mai spus Emil Gabor.

Emil Gabor are o relatie buna cu toate fetele sale, Alina, Ramona si Monica. Barbatul sustine ca acestea il ajuta financiar, si cu tot ce pot.

Tatal vedetei vrea sa se puna pe picioare, caci a fost internat 2 saptamani la un spital din Bacau, in decembrie, pentru ca nu s-a simtit bine,

dupa care sa-si faca pasaport si sa plece la Monica in America, in vizita. “Am vorbit si cu Pink.

Vorbesc cu fata langa, traduce ea. Vreau sa merg in America, dar sa-mi revin, sa termin cu tratamentul. Pasaportul trebuie sa-l refac, ca au trecut 5 ani”, ne-a mai spus acesta.

Monica Gabor are o fiica, pe Irina, cu fostul ei sot, Irinel Columbeanu, iar Mr Pink are si el un baiat.