Smiley și Gina Pistol, momente intime din vacanță. ”Cum e priveliștea sub fustă ?”

În perioada asta multe vedete autohtone și-au luat o binemeritată vacanță. Mai ales că în perioada sărbătorilor de iarnă și de Reelion au avut foarte multe concerte.

Printre ele se numără și Smiley. Se pare că nu a plecat singur în vacanță, ci cu iubita sa, mai nou, Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol, momente intime din vacanță

Cei doi se pare că și-au plănuit vacanța într-o stațiune exotică de ceva vreme, lucru care de altfel s-a și realizat. Stau mărturie pozele puse de cei doi pe conturile lor de pe rețelele de socializare.

Ba mai mult, Smiley, înainte de ”fuga” în vacanță i-a provocat pe fanii săi, pe Instagram, să descopere locul și cu cine va pleca în vacanță.

Smiley și Gina Pistol, momente intime din vacanță. ”Cum e priveliștea sub fustă?”
Smiley și Gina Pistol, momente intime din vacanță. ”Cum e priveliștea sub fustă?” (foto: Instagram)

Se pare că în această vacanță Smiley a fost însoțit și de familie, totul culminând cu sărbătorirea părinților acestuia la împlinirea unui număr de ani de la căsătorie.

Anunțul a fost făcut chiar de vedetă tot printr-o postare pe Instagram, alături fiindu-i și fratele mai mic,

Filip Maria, care este manager la HaHaHa Production, casa de producţie pe care Smiley o deține. Vezi imaginea cu Gina Pistol și Smiley în Galeria Foto!

Toate lucrurile se pare că merg ca pe roate, iar vacanța este în toi. În ultimele postări ale vedetei apare și Gina Pistol,

despre care Andrei a recunoscut că îi este noua parteneră de viață. Asta se întâmpla prin septembrie anul trecut,

după ce paparazzi i-au surprins împreună la diferite evenimente mondene.

”Cum e priveliștea sub fustă?”

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine.

Pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteodată mai fac eu ceva. Mai las intenționat câte un pahar,

câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant.”, a dezvăluit Smiley.

La una din pozele postate de Smiley pe Instagram, comentariile au fost, care mai de care, mai spumoase și cu tentă, lucru care l-au amuzat teribil pe Andrei. sursa:playtech