Cum sunt afectate zodiile de prima eclipsă de lună a anului

Astăzi se petrece prima eclipsă de lună din anul 2020. Este vorba despre o eclipsă de lună prin penumbră. Fenomenul astronomic poate fi observat de pe tot teritoriul țării noastre.

Cum sunt afectate zodiile de prima eclipsă de lună a anului

Eclipsa de astăzi are startul la ora 19:08 (intrarea în penumbră) şi se încheie la ora 23:12 (cu ieşirea completă din penumbră). Maximul fenomenului va avea loc la ora 22:10, când aproape tot discul Lunii se va afla în penumbra Pământului.

Pentru că penumbra nu este foarte întunecată, va putea fi observată numai o reducere în strălucire a Lunii,

şi o ușoară modificare a coloritului. Luna va părea mai gălbuie.

Iată cum sunt afectate zodiile de această eclipsă de lună

Berbec

Este important sp nu te mai judeci singur atât de mult și să nu își mai scoți defectele în evidență. Asta te va ajuta să vezi adevărul din interioriul tău.

Taur

Stai aproape de membrii familiei și lasă-i să te ajute să duci la bun sfârșit anumite obiective. Este esențial să fii în preajma lor azi.

Gemeni

Trebuie să fii realist și să renunți la gândurile negre, căci ai tendința să fii foarte negativist azi și asta nu te ajută cu absolut nimic.

Rac

Analizează foarte serios ce e bine şi ce e rău şi abia apoi extrage concluzia. După aceea te poți apuca de ceea ce ți-ai propus și fii sigur că își va reuși.

Leu 

Astăzi ești o persoană calmă și înțeleaptă, iar cei din jur se pot bucura din plin de sfaturile tale, care le sunt de mare folos.

Fecioară

Fă tot posibilul să-i păstrezi pe cei dragi alături de tine, să vă uniţi forţele pentru acelaşi scop, deoarece împreună totul vva fi mai simplu și mai ușor de realizat.

Balanță

Trebuie să recunoşti că sunt alţii mai buni, că mai ai şi tu multe de învăţat de la ceilalţi, ca atare trebuie să profiţi de ocazia rară care ţi se oferă acum, aceea de a sta în preajma unei astfel de persoane deosebite.

Scorpion

Închide capitolele din viața ta care nu își mai au locul în prezent. Fii mai optimist și încearcă să depășești momentele care îți aduc tristețe și gânduri urâte.

Săgetător

Dacă insişti să ajungi într-un anumit punct, din ambiţie, vei vedea că apar o mulţime de piedici neprevăzute care vor prelungi lucrurile în aşa fel încât să ducă tot acolo la ziua şi locul în care le era dat să se manifeste.

Capricorn

O zi de detaşare, de linişte, de repaus sau de refugiu din furtuna de evenimente în care eşti prins te-ar putea ajuta să vezi viaţa dintr-o altă perspectivă, iar soluţiile la problemele care te preocupă se vor ivi mult mai repede.

Vărsător

Scapă rapid de frici și de gândurile negative. Nu ești deloc în apele tale și asta se vede de la o poștă. Fă un efort să ieși din această stare și să privești lucrurile cu alți ochi.

Pești

Ţine minte ce afli azi de la cei cu care intri în contact, pentru că sunt veşti interesante sau sfaturi folositoare, pe care, cândva, şi tu le vei transmite mai departe. sursa:stiritv