O studentă de 26 de ani, doctorandă, s-a spânzurat. Oamenii râdeau de ea pentru că a învățat la stat

O tânără de 26 de ani, care învăța pentru doctorat, a fost găsită spânzurată în locuința ei.

Mama studentei a declarat că fata era chinuită de depresie și de anxietate de ceva vreme și că aceasta ar fi fost înconjurată de „un mediu toxic”.

Jessica Small, o studentă la Universitatea din Kent, a fost găsită spânzurată în locuința ei din

Canterbury, pe 11 octombrie 2019. Potrivit Daily Mail, tânăra ar fi fost batjocorită pentru că nu era suficient de „fițoasă”, din cauza faptului că învăța la o școală de stat.

În cadrul procesului care încearcă să găsească vinovați pentru moartea fetei, s-a vorbit despre cum tânăra, o doctorandă descrisă ca fiind excepțională, a fost batjocorită de colegii de laborator.

Printre motive, s-ar fi numărat faptul că nu avea un accent destul de elegant și faptul că nu a mers niciodată cu barca.

Jessica, care studia Antropologie și Conservare, se lupta de ceva vreme și cu anxietate și depresie.

Mama ei a dezvăluit că tânăra avea probleme cu lucrarea ei de doctorat, dar și cu mediul de la universitate.

„Avea o părere de stimă foarte scăzută. Se tot întreba dacă ar trebui să ducă doctoratul până la capăt. Avea palpitații și transpira atât de intens încât avea atacuri de panică.

Mi-a spus că oamenii de la cursuri îi făceau viața un calvar, că era un mediu toxic”, a mărturisit mama tinerei, care a adăugat că principala problemă era faptul că Jessica învățase la o școală de stat, în timp ce colegii făcuseră școli private.