Simina și Alex Zănoagă au spus DA în fața Ofițerului Stării Civile! Sunt oficial soț și soție! Îmbrăcată în alb, Simina a furat toate privirile, însă ce lucru ciudat au observat invitații la burtica ei:

Simina și Alex Zănoagă este primul cuplu de la Puterea dragostei care formează o familie. Cei doi, care vor deveni părinți în curând, se căsătoresc azi.

Update 12.40 În urmă cu puțin timp au ajuns și mirii. Alex Zănoagă este extrem de elegant. Simina este îmbrăcată într-o rochie albă, superbă.

Tânăra, însărcinată în 6 luni, s-a încăltat cu pantofii cu toc înalt în mașină, pentru că Simina a fost cea care a șofat.

Emoționați, cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile, unde au spus

”Da”. Martori le-au fost Raluca Munte,

fosta lor colegă de la Puterea Dragostei, și George Zănoagă, fratele lui Alex.

Parcă mai emoționat ca niciodată, Alex Zănoagă abia a putut să rostească ”Da”, însă Simina a fost mereu cu zâmbetul pe buze. Din când în când își atingea burtica, parcă pentru a-i transmite băiețelului pe care-l poartă în pântec, cât de fericită e.

După o relație controversată în primul sezon Puterea Dragostei, un cuplu în care puțini credeau inițial, s-a dovedit a fi cel mai determinat! În vară, la puțin timp după ce s-a încheiat primul sezon Puterea Dragostei, Simina a rămas însărcinată, iar la scurt timp după aceea a și fost cerută de soție de Alex Zănoagă.

Iar astăzi, la Starea Civilă a sectorului 1 din București, cei doi, emoționați, au devenit soț și soție. Sunt alături de ei, în această zi specială, colegii de la Puterea Dragostei, care le-au devenit prieteni,

iar unii chiar familie. Raju, cel care este și nașul lor și al bebelușului care se va naște în aprilie, Raluca Munte, Simona, Mary și Robert, Ana Lintaru, Thalida, Alex Bobicioiu.

Simina și Alex Zănoagă au devenit azi soț și soție în fața legii, însă nunta o vor face în vară.

”Nunta și botezul vor fi în vară, la Timișoara, orașul de unde este originară viitoarea mireasă. De altfel, bruneta chiar le-a răspuns unor fani care o întrebau când va ajunge în orașul de pe Bega

că o va face curând. ”O să vin la Timișoara ca să degust meniul pentru botez și nuntă”, a spus Simina, care după ce s-a întors de la Puterea Dragostei s-a mutat în casa lui Alex Zănoagă, iubitul ei.