Doua zodii au noroc urias in urmatorii 4 ani

Fericire, noroc, bunastare. Sunt doar cateva dintre atributele care vor caracteriza viata anumitor zodii in urmatorii 4 ani.

Berbec

Se pare ca vei incepe sa culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, in care ai tras pe branci si in care poate ai avut impresia ca totul efortul este in zadar.

Urmatorii 4 ani vor fi extrem de prolifici – vei obtine succese dupa succese. Veniturile tale vor creste constant, vei dobandi o pozitie sociala si mai buna, cu o vizibilitate mai mare.

Nu este exclus sa iti maresti familia, aducand pe lume un copil – urmatorii 4 ani sunt, practic, perfecti pentru intemeierea unei familii, asta daca nu ai facut-o deja.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, urmatorii 4 ani sunt ideali pentru flirt, dragoste si iubire.

Este posibil ca anul 2020 sa vina cu un succes rasunator in afaceri. Tot in acest an este posibil sa primesti o mostenire.

Pana in anul 2024 vei reusi sa atingi apogeul carierei, profesiei careia i-ai dedicat ultimii ani din viata. Popularitatea ta va fi intr-o continua crestere si vei avea succes pe toate planurile.

De asemenea, vor lipsi grijile financiare. Va fi o perioada plina de experiente pozitive, o perioada in care ti-ai

putea indeplini un vis, fie in ceea ce priveste cariera, fie in ceea ce priveste viata personala. De asemenea, ti-ai putea achizitiona o locuinta.