„Iubita mea mă bate. Este mai puternică decât mine și m-a bătut de cinci ori până m-a învinețit!” Bărbatul are o relație cu o handbalistă, mult mai înaltă decât el. A descris și ce se întâmplă în pat

Dragă Adela,
Mă numesc G. și am o problemă jenantă pentru un bărbat. Mă simt atras de femeile sportive, am simțit această atracție dintotdeauna. Am 1,68 înălțime și nu sunt tocmai voinic, vreo 62 de kg. În prezent, am o relație cu o handbalistă, are 1,92 înălțime.

Să spunem că suntem un cuplu interesant, la prima vedere. Problema mea e alta: când se enervează pe mine pentru că se mai întâmplă să vin acasă târziu și amețit de la ieșirile cu prietenii,

iubita mea mă bate. Este mai puternică decât mine și până acum m-a bătut de cinci ori până m-a învinețit la față. Îți dai seama ce jenă îmi este să recunosc așa ceva în fața prietenilor,

lor le-am spus că m-am bătut cu golanii în cartier, și mi-e rușine să merg și la poliție, mai ales că ea este o sportivă de divizia A și i-ar afecta imaginea dacă s-ar afla.

Aș ajunge de râsul internetului. Pe de altă parte, nici nu vreau să mă despart de ea, pentru că mă simt foarte atras de ea din punct de vedere sexual, iar viața noastră sexuală este ca în filme. Ce să fac? Cum s-o scot la capăt? Am ajuns să-mi fie frică să mă întorc seara acasă, mai ales dacă e mai târziu de ora 8.

Adela răspunde:

Dragă G,
Este momentul să faci o alegere: o sexualitate ca-n filme plus o viață de coșmar sau o viață normală, cu o sexualitate… minunată, dar nu chiar ca acum.

Îți dai seama că, dacă te vei despărți de această ființă care te distruge, va trebui să fii capabil să rămâi pentru o vreme singur. Să sperăm că mai există și sportive – așa cum îți plac ție – dar care nu simt nevoia să te bată până te învinețesc. Oricât de mult ai iubi pe cineva, dacă nu te iubești pe tine cel mai mult, ceva nu e sănătos acolo.

Prin faptul că tu accepți ca ea să te trateze astfel, dovedești că ai o stimă de sine scăzută. Prin faptul că rămâi lângă ea cu toate că suferi, dovedești că nu ai încredere că vei găsi pe cineva mai bun, că nu crezi că meriți și tu să ai o viață armonioasă și chiar fericită. Asta arată că nu dai doi bani pe tine – și, dacă tu nu dai, cum te-ai aștepta să dea altcineva?

Poate să fie ea cea mai mare sportivă din lume, dacă este o brută cu cei apropiați, nu este o ființă cu adevărat valoroasă.

Dacă o părăsești, îi faci și ei un bine, poate își dă seama că procedează greșit și începe să facă eforturi pentru a se îndrepta. Altfel, o să creadă că totul i se cuvine și o să continue la fel până când se va plictisi de tine și va găsi pe altul. Și, ghici cine va suferi cel mai mult?