Maria Ghiorghiu, premoniție cutremurătoare despre Al Treilea Război Mondial: „Ne vor fi luați copiii”

Tensiunile de pe plan mondial au reușit să bage pe toată lumea în sperieți. Pare din ce în ce mai probabil că se întrevede un război la orizont, iar unele voci chiar vorbesc despre izbucnirea unui

Al Treilea Război Mondial. Din păcate, nici prezicătoarea Maria Ghiorghiu nu are vești prea bune.

Pe blogul ei, Maria Ghiorghiu a scris despre o premoniție tulburătoare pe care a avut-o, despre un război care ar urma să se facă simțit.

Maria Ghiorghiu, premoniție despre război

Clarvăzătoarea a povestit că a fost trezită din somn de un glas care i-a spus că mamele și copiii militarilor vor plânge.

Mai mult, a descris și o imagine care i-a apărut: cea a unei șosele lungi și nesfârșite, pe care circulau, una lângă alta, numai mașini militare pline cu soldați.

„Dragii mei, parcă am o sabie înfiptă în inimă și-n sufletul meu. Din păcate, se va ajunge și la această situație în care ne vor fi luați copiii și înrolați pentru carne de tun.

Vom plânge, vom vărsa izvoare de lacrimi, dar ce ne este scris, așa va fi. Le vom duce pe toate, precum MÂNTUITORUL

nostru drag și scump și-a dus a Sa Cruce, până L-au răstignit pe Cruce pentru că noi să ne mântuim”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul ei.

În trecut, Maria Ghiorghiu a mai scris despre morți ale anumitor vedete sau dezastre naturale, lucruri care ulterior

s-au și întâmplat. Printre „reușitele” ei se numără și incendiul de la Colectiv, despre care unele voci spun că a fost prevăzut.