Temperaturi anormale in urmatoarele zile. Cat de mult se va incalzi si cand se va intoarce iarna?

Primavara in luna ianuarie. Potrivit ANM, vremea va continua sa sa incalzeasca, atungandu-se temperaturi cu mult peste normalul acestei perioade. Nu avem sanse sa ne bucuram pre curand de ninsori si zapada.

Vremea sambata, 11 ianuarie

Administratia Nationala de Meteorolgie anunta valori termice diurne mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse vor fi precipitatii slabe mixte in regiunile nordice, estice si centrale si mai ales sub forma de ninsoare la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -5 si 3 grade. Izolat, dimineata si noaptea, va fi ceata.

Vremea duminica, 12 ianuarie
Vremea frumoasa se va mentine si duminica. In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi conditii de ceata.

Temperatura maxima va fi de 7-9 grade, iar cea minima va ajunge la -2 grade.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se va incalzi in aproape toate regiunile, temperaturile maxime urcand pana la 8 grade Celsius, in timp ce probabilitatea pentru precipitatii va fi extrem de redusa pe tot parcursul intervalului, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani publicata de Administratia Nationala de Meteorologie.

Potrivit ANM, in Banat, vremea va debuta cu un regim termic in general caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice in aceasta perioada din an, cu o medie a maximelor ce se va situa in jurul valorii de 2 grade Celsius.Temperaturile nocturne vor fi negative de-a lungul celor doua saptamani si se vor situa in medie intre -4 si -2 grade, mai putin in primele trei nopti, cand vor tinde spre valori de -8 si -6 grade Celsius.

Pe tot parcursul intervalului de prognoza, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi extrem de redusa in aceasta regiune, scrie a1.ro