Camelia Patrascanu stie zodiile pentru care urmatorii ani vor fi fantastici: Tranzite astrale rare si schimbari majore in urmatorii 5 ani

Astrologul a anuntat schimbari importante pentru fiecare zodie, schimbari declansate de cateva tranzile astrale rare.

“A intrat Uranus in Taur, o planeta minunata – e darul pe care il primim pentru urmatorii 5 ani. Este o planeta importanta, sta mult intr-o zodie, vine cu o energie extraordinara

si poate produce revolutii in viata noastra, pentru ca toti avem Taurul undeva in astrograma, indiferent cand ne-am nascut si unde avem ascendentul.

Pentru Taur este foarte important, pentru ca o data la 84 de ani ajunge Uranus in Taur, deci este istoric si schimba biografia.

Uranus trece prin toate zodiile in 84 de ani, sta 7 ani intr-o zodie, de aceea unii Tauri nu l-au avut in propria lor zodie niciodata, asa cum Pestii, de exemplu, nu l-au prins pe Neptun in propria lor zodie, fapt care se intampla acum si acolo ajunge la 174 de ani.

Deci, sunt niste tranzite astrale rare, care pun niste borne in viata noatra”, spune Camelia Patrascanu.

BERBEC: Berbecii pot invata o abilitate noua, se pot descurca intr-un domeniu nou sau cei care deja sunt foarte priceputi intr-un domeniu pot capata mai multa independenta si creativitate in a-si pune in practica lucrurile pe care le stiu.

Unii pot sa inceapa o afacere pe cont propriu pentru ca Uranus e chiar in zona banilor la ei.

TAUR: Pentru ca au planeta Uranus chiar in zodia lor, se pot schimba la nivel comportamental si atitudinal, daca erau rezervati fata de o anumita experienta de viata. Cei care sunt intr-o relatie pot capata mai mult aplomb si mai multa independenta in relatie.

GEMENI: Le poate merge foarte bine in strainatate sau daca fac afaceri cu strainatatea. Se poate deschide pentru ei o oportunitate extraordinara. Pot testa in perioada asta mai-iulie daca nu cumva strainatatea nu le ofera o deschidere, o oportunitate.

Cei care au probleme de sanatate se pot vindeca prin alte terapii sau tratamente decat au aplicat pana acum. Banii le pot veni prin niste manevre financiare, nu prin munca.

RAC: Uranus in Taur le aduce prosperitate prin intermediul unor prieteni, dar si prin activitatea lor, daca accentueaza partea de marketing, de popularizare, de propaganda pe care o fac muncii si serviciilor lor, dar si prin relatii. Unii se pot indragosti in mod neasteptat.

LEU: Sunt intr-o dorinta de a acapara imaginea publica, de a fi mai vizibili pe piata, de a avea o functie mai mare, dar nu neaparat si responsabilitati mai sufocante. Sunt tentati de proiecte inedite.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. FECIOARA: Li se deschid culoare in strainatate sau undeva la nivelurile inalte ale societatii, datorita studiilor sau diplomelor pe care le au sau pe care urmeaza sa le dobandeasca.

BALANTA: Sunt schimbari legate de relatia parteneriala. Ritmul casnic li se poate schimba cu totul. Pot descoperi niste lucruri nu foarte bune legate de investitiile partenerului.

SCORPION: Este un aspect delicat, se schimba raporturile cu partenerul de viata. E posibil sa fie pus in dificultate, sa nu-si inteleaga partenerul de viata, noile gusturi sau noile pasiuni. Ar putea trece printr-un test de fidelitate, de dialog. Altii se pot indragosti si asta le da peste cap viata.

Sagetator: Munca si iar munca. Este tot ce vor face Sagetatorii in acesti ani. Partea buna este ca la finalul fecarui anvor afla cat de mult ii apreciaza sefii. Se pot astepta la o marire de salariu sau chiar si la o promovare. Important este ca  le va aduce succesul mult visat in cariera.

Capricorn: planuri si proiecte, legate de familie sau afaceri si locul de munca. Ideile lor sunt foarte potrivite, se pot intelege cu persoanele mai tinere

Varsator: Pe Varsatorii ii asteapta o perioada cu multe schimbari din punct de vedere profesional. Pentru ca nu isi vor gasi locul la serviciul actual vor cauta alt job. Pe parcurs este posibil sa schimbe cateva locuri de munca. Partea buna este ca  isi vorgasi in sfarsit stabilitatea in familie.

Pesti: reusite si rezultate, au o imagine publica deosebita. O suma neasteptata va fi un motiv de bucurie pentru pesti pe la sfarsitul verii.

Este vorba despre un castig la care nu se asteapta. Daca anul trecut s-au bucurat de iubirea persoanei de langa ei, pestii vor trece printr-o mare dezamagire in urmatorii ani..