Liviu Varciu va prezenta emisiunea „Raman cu tine”, la Antena 1. Ce salariu va primi lunar

Liviu Varciu a avut mari probleme cu banii, insa a inceput noul an cu dreptul, a acceptat oferta de prezenta emisiunea matrimoniala „Raman cu tine”, ce va fi difuzata pe Antena 1.

Prezentatorul va primi lunar o suma considerabila de bani, ce il va ajuta sa isi realizeze proiectele personale.

Varciu a semnat un contract pentru a modera emisiunea ”Raman cu tine” si va primi lunar 7.000 de euro. Daca va reusi sa faca audienta, va primi bani in plus pe langa salariu.

„Cine poate mai bine decat mine sa aiba ochiul atat de bine format incat sa poata spune cine cu cine se potriveste? Si asta pentru ca am trait ceva la viata mea si toata experienta pe care am acumulat-o

o s-o pot folosi la aceasta emisiune. Ma bucur ca o sa pot cupla oameni, la «Raman cu tine», ca o sa-i pot face astfel fericiti’, a marturisit Liviu Varciu.

”O sa fiu un fel de Cupidon mai mic”, a declarat Liviu Varciu, conform comunicatului emis de postul de televiziune.

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Varciu se muta din Romania

Carmina si mama sa, Ami Teiceanu, vor da Romania pe Spania… respectiv: Timisoara pe Barcelona, unde planuiesc

de luni bune sa se mute. In varsta de 17 ani, fiica lui Liviu Varciu este decisa sa urmeze cursurile unei facultati de actorie peste hotare. Ea va sustine anul viitor examenul de bacalaureat.

“Viata mea de adolescenta este una minunata si nu consider ca e neobisnuita fata de viata altor adolescenti. Cat despre cariera, mie de mica mi-a placut teatrul, dar pe parcursul anilor

mi-am dat seama ca sunt mai indragostita de film si de uimitoarele tehnici cu care se face un film bun. Dupa liceu, imi doresc sa urmez o facultate de actorie in Barcelona, unde ma voi muta impreuna cu mama”, a dezvaluit Carmina, potrivit romaniatv.net

Ami Teiceanu asteapta si ea cu nerabdara sa inceapa noul capitol din viata sa si a fiicei pe care o are dintr-o relatie anterioara cu Liviu Varciu.

“Si Carminei ii place mult Barcelona si cred ca este locul ideal, in care ar putea avea un viitor mai bun si unde unde isi va putea implini visurile, treptat”, a martuirsit Ami Teiceanu.