Andreea Marin mai are un băiețel și o fetiță, în afară de Violeta. Ce s-a întâmplat cu ei în tot acest timp

Violeta nu este singurul copil al Andreei Marin. Vedeta mai are atât un băiețel, cât și o fetiță, alături de fiica

ei biologică cu Ștefan Bănică Jr. Totodată, „zâna surprizelor”, așa cum este recunoscută fosta prezentatoare a făcut totul public, la momentul respectiv. 

Cu mai mulți ani în urmă s-a aflat adevărul impresionant, despre câteva gesturi mărinimoase făcute de către frumoasa vedetă TV.

Andreea Marin mai are un băiețel și o fetiță, în afară de Violeta

Andreea Marin este cu adevărat o persoană cu suflet mare, de aceea și-a dorit să ajute așa cum a putut, de câte ori a avut ocazia. În trecut, fosta prezentatoare s-a implicat de câteva ori în cazuri sociale, atât în România, cât și peste hotare.

Mulți dintre fanii vedetei cunosc detalii despre fiica biologică a acesteia, Violeta, cu care ea se mândrește foarte mult. Puțini își amintesc, însă, că bruneta a adoptat o fetiță și un băiețel, cu mai bine de un deceniu în urmă.

Andreea Marin mai are un băiețel și o fetiță, în afară de Violeta. Ce s-a întâmplat cu ei în tot acest timp
Pe lângă fiica biologică, Violeta, Andreea Marin are alți doi copii. Este vorba despre un băiețel din China și de o fetiță din Kenya

Deși nu a fost vorba despre niște adopții în adevăratul sens al cuvântului, pentru că Andreea Marin nu i-a luat acasă pe micuți, aceasta a contribuit foarte mult, din punct de vedere financiar și emoțional.

Fosta prezentatoare a fost și ambasador al UNICEF și a fost de-a dreptul impresionată de cazurile copiilor din țările africane.

De aceea, a decis să acorde o mână de ajutor și a adoptat o fetiță în anul 2008, din Kenya, iar în 2010 un băiețel, din China.

Copiii în ajutorul cărora a sărit Andreea Marin au trecut de vârsta majoratului și aceasta a păstrat vie conexiunea dintre ei. Mai ales că a contribuit și la educația lor, pe parcursul anilor. 

“Ţin legătura cu ei, merg la şcoală şi sunt bine, acum au un viitor. Am grijă de ei, dar nu vreau să mă laud cu asta”, mărturisea vedeta în urmă cu mai mult timp, potrivit libertatea.ro.

Ce s-a întâmplat cu ei în tot acest timp?

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu,

alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional.

Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, mai mărturisea Andreea Marin, la vremea respectivă.