Andreea s-a întors din Germania ca să nască în România. A ajuns de urgență la spital și au băgat-o în sala de nașteri, dar a urmat ceva halucinant: „Mi-a zis sã plec oriunde la alt spital”

Andreea Todeilă s-a întos din Germania în România pentru a-și aduce copilul pe lume aici.

S-a duc la spitalul din Bârlad, acolo unde a născut și prima dată, dar medicii i-au spus că nu este însărcinată.

Degeaba le-a spus Andreea medicilor în repetate rânduri că are o sarcină ascunsă și că specialiștii din Germania

i-au confirmat că așteaptă un copil. Nimeni nu a crezut-o, cu toate că bătăile inimii bebelușului se aud, iar viitoare mămică îl simte cum se mișcă.

La fel s-a întâmplat și la prima sarcină, a povestit Andreea, atunci când medicii i-au spus că are un chist, iar la operație și-au dat seama că era, de fapt, însărcinată.

Ce s-a întâmplat când Andreea a mers la spital să nască

„Am ajuns în tarã, venind din Germania, pe data de 5 februarie. Acolo am fost la doctor peste tot, cu dureri de spate si mi s-a spus cã sunt însãrcinatã, dar cã am uter septat si copilul nu se vede. Eu le-am spus cã am mai avut aceastã problemã la primul

copil, în 2011, când am fost la fel, însãrcinatã si am fost dusã la spital sã nasc, iar la control nu s-a vãzut copilul. Mi s-a spus cã am chist si m-au operat ca sã-mi scoatã chistul si când colo era un copil, o fetitã de 3,4 kilograme.

Medicii din Germania mi-au fãcut toate testele posibile, dar nu au iesit pozitive, dar când au fãcut testul la sân, a iesit pozitiv, adicã am lapte.

Au spus cã 60% existã posibilitatea sã am sarcinã, iar 40 % nu stiu ce sã spunã. Ei nu si-au asumat sã mã opereze, m-au trimis în tarã, la medicii care mi-au fãcut operatia în 2011, de cezarianã.

Pe 5 februarie am venit, pe 7 februarie am început sã am contractii si am venit la spital la Bârlad cu ambulanta. Copilul misca, aveam contractii! M-au dus în sala de nasteri, m-au tinut douã ore în sala de travaliu, mi-au zis cã am uterul fisurat si membranele rupte.

Dupã ce au ascultat inima copilului, au zis cã bate, dar m-au dus în salon la ginecologie. A venit apoi doamna doctor Boca, cu care am nãscut primul copil, când mi s-a spus cã am chist si nu sarcinã si la operatie chistul era o fetitã de 3,4 kg. Mi-a fãcut si ea tot felul de teste,

dar mi s-a spus cã nu sunt gravidã, ci balonatã! Iar eu am mâncat în douã zile o jumãtate de pahar de iaurt. Am dureri insuportabile, merg rãu de durere, dar de duminicã doamna doctor mã tot trimite acasã! Nu am vrut sã plec pânã nu-mi face operatie,

ca sã se vadã ce am! Mi-a zis cã sunt obezã, sã plec oriunde la alt spital, aici sã nu mai stau cã nu am nicio sarcinã! Si eu nu mai pot de durere!”, a spus Andreea Todeilã, pentru Vremea nouă.