Ea este directoarea de la spitalul din Piatra Neamţ, ucisă în propriul cabinet. Anca era terorizată de soţ

Detalii cutremurătoare în cazul crimei de la spitalul din Piatra Neamţ! Anca Patriche, directoarea de îngrijiri

medicale care a fost ucisă cu sânge rece de soţul cu care se afla în divorţ, a fost terorizată o bună perioadă de timp până să piară. 

Povestea Ancăi Patriche este una terifiantă. Femeia obţinuse postul de directoare de îngrijiri medicale prin concurs şi încerca să-şi continue viaţa departe de bărbatul cu care se afla în divorţ. 

Potrivit membrilor familiei, citaţi de tvneamt.ro, criminalul devenise foarte violent şi făcea crize de gelozie pe fondul consumului de alcool. Anca a hotărât nu demult să renunţe la mariaj, fiind deseori maltrată şi s-a mutat cu chiria într-o locuinţă din Piatra Neamţ.

Chiar şi aşa, crizele de gelozie ale bărbatului nu s-au oprit. Femeia era ameninţată cu moartea şi urmărită. Mai mult, de frica soţului, Anca Patriche îi ruga pe colegi să o însoţească atunci când pleca de la spital, spre domiciliu.

Totuşi, ”victima nu solicitase ordin de protecție față de bărbat. De asemenea, în prealabil, nu ar fi depuse sesizări privind posibile acte de violență”, a declarat Georgiana Moșu, purtator de cuvant IPJ Neamt.

Anca Patriche a sfârşit ucisă de bărbat. Vineri, 10 ianuarie, în jurul orei 15:40, criminalul a intrat în

Spitalul Judeţean Neamţ cu un cuţit cu lama de 30 cm. S-a dus glonţ în biroul soţiei sale şi a încuiat uşa. Apoi, a înjunghiat-o de două ori. Femeia a ţipat, iar colegii au intrat în alertă. 

Anca Patriche, în vârstă de 49 de ani, a fost găsită într-o baltă de sânge. Colegii au dus-o de urgenţă la Terapie Intensivă, dar din cauza pierderii masive de sânge şi secţionarea arterei, nimeni nu a mai putut face nimic pentru ea. 

Bărbatul nu a încercat să fugă, ba din contră, s-a oprit pe hol şi a aşteptat oamenii legii. Cei doi aveau împreună un băiat, student în anul III. 

Femeia câştigase postul de director de îngrijiri medicale al Spitalului Judeţean Neamţ şi pe 10 ianuarie era prima ei zi în noua funcţie. sursa:Spynews