Părinții își luau adio de la fetița lor, care suferea de o boală cerebrală gravă. După ce i-au oprit aparatele, se așteptau ca fata să moară, dar atunci ceva neașteptat s-a întâmplat

Părinții își luau adio de la fetița lor, care suferea de o boală cerebrală gravă. După ce i-au oprit aparatele, se așteptau ca fata să moară, dar atunci ceva neașteptat s-a întâmplat

Francesca și Lee Moore-Williams, un cuplu de britanici din Essex, nu și-a imaginat niciodată că vor ajunge să își ia adio de la fetița lor, pe un pat de spital.

Din păcate, când avea 18 luni, micuța Bella s-a îmbolnăvit grav în timpul unei vacanțe cu familia, în insulele Canare.

Familia s-a întors atunci urgent în Marea Britanie, iar doctorii le-au dat o veste cruntă: fata lor avea mai multe probleme cerebrale și era în stare critică. Imediat, au conectat-o la aparatele de respirație artificială.

Ulterior, fetița a fost diagnosticată cu deficit de biotinidaza, o vitamină necesară pentru creșterea sănătoasă a celulelor, aceasta fiind o boală rară care apare o dată la 60.000 de nașteri.

În câteva săptămâni starea ei s-a înrăutățit, iar părinții au fost de acord să semneze un ordin de neresuscitare, iar apoi ventilatorul a fst oprit, iar părinții au făcut o ultimă fotografie înainte ca fetița lor să își de a ultima suflare.

După 30 de minute s-a întâmplat un adevărat miracol, căci fetița a început să plângă și era extrem de neliniștită.

Doctorii au fost uimiți cand au văzut ca nivelul oxigenului din sânge revine singur la valorile normale, iar fetița putea respira normal,

I-au administrat tratamentul pentru biotinidaza și, după 5 luni, starea fetiței e mult mai bună. Părul i-a crescut la loc, iar acum vorbește și merge.

Se pare că Dumnezeu a ascultat rugăciunile disperate ale părinților, ca micuța lor să se facă bine.Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!