Detaliul cutremurător de la înmormântarea Fănicăi, de care nimeni nu a știut. Ce s-a întâmplat când soția lui Florin Salam a fost condusă pe ultimul drum

Au trecut 10 ani de la moartea Fănicăi, dar golul imens pe care l-a lăsat în sufletul familiei sale nu se va umple niciodată.

A ieșit la iveală un detaliu cutremurător fix din ziua înmormântării lui Florin Salam, de care nimeni nu a știut până acum.

În urmă cu 10 ani, Florin Salam își pierdea femeia iubită și mama copiilor săi, pe Fănică. De atunci, nimic nu a mai fost la fel în viața manelistului.

A încercat să depășească drama care i-a marcat viața, are o familie frumoasă acum, dar nu o va uita niciodată pe femeia care l-a iubit mai presus de orice.

În ziua înmormântării Fănicăi s-a petrecut un lucru extrem de neobișnuit. Mai exact, hairstylistul soțiilor de maneliști a povestit la Antena Stars,

în cadrul unei emisiuni, detaliul observat la chipul Fănicăi, chiar cu puțin timp înainte ca aceasta să fie condusă pe ultimul drum.

Fănica a arătat în ziua înmormântării ca o prințesă, iar Florin Salam și-a dat silința ca soția sa să fie condusă pe ultimul drum așa cum toată lumea o cunoștea: aranjată și frumoasă.

Coafeza vedetelor a povestit că atunci când îi aranja părul Fănicăi a observat că aceasta…zâmbea și că nu doar ei i s-a părut acest lucru.