Una din clepsidra pe care o alegi iti va descrie viata chiar daca nu-ti vine sa crezi

Una din clepisdra pe care o alegi cu siguranță va reuși să-ți descrie viața perfect! O să te minunezi când vei citi și vei realiza că este adevărat ceea ce ți s-a spus la clepisdra aleasă.

Acesta este un test de personalitate foarte corect prin care cu siguranță vei reuși să te redescoperi mult mai tare!

CLEPSIDRA 1 – Te simti bine in pielea ta! Unii oameni pot sa fie rautaciosi si sa te critice foarte dur, dar fac toate aceste lucruri din invidie, caci tu esti cu mult deasupra lor si daca vei continua sa ignori criticile lor acolo vei ramane.

Nici nu iti va veni sa crezi pana cand nu vei vedea dum rand pe rand toate dorintele tale ti se vor indeplini si vei avea tot ceea ce iti doresti tu in aceasta viata. Unii oameni pot sa fie rautaciosi si

sa te critice foarte dur, dar fac toate aceste lucruri din invidie, caci tu esti cu mult deasupra lor si daca vei continua sa ignori criticile lor acolo vei ramane.

Se spune ca atunci cand suferi si inveti, tu esti un om bun care nu merita dezamagire, dar incearca sa nu mai pui la suflet prea mult! Esti o persoana care nu se deschide prea mult, dar totusi

cand o face, se deschide cu totul. Orice persoana este norocoasa ca te are inviata sa, iar scopul tau pe acest pamant este unul divin.

Mereu o sa atingi lucrurile pe care le vrei cu adevarat. Esti in centrul atentiei mai tot timpul. Iti accepti conditia pe care o ai si poti sa folosesti orice situatie in avantajul tau ori de cate ori este cazul.

Ai o minte diabolica si te bagi usor pe sub pielea multor persoane fara ca nici macar sa-ti dai seama.

CLEPSIDRA 2 – Nu te mai uiti in trecut, ceea ce a fost a fost si nu vei rezolva nimic daca vei continua sa te uiti mereu in spate, traieste prezentul si priveste inainte pentru a nu repeta greselile care acum ti-au adus regrete.

E incredibil, dar adevarat, nu e un vis, ci realitate tot ceea ce ti se va intampla. Trebuie doar sa astepti si sa ai putina rabdare, deoarece ti se va intampla ceva deosebit! Te opresti un minut si sa examinezi putin viata, uita-te atent de unde ai plecat, priveste unde esti acum si incearca sa analizezi unde ti-ai dori din toata inima sa ajungi fara sa te gandesti ca drumul catre destinatia dorita poate fi dificil.

Pacat este ca de cele mai multe ori tot tu ai de suferit! Nu trebuie sa iei prea in serios rautatile celor din jur, nu e de ajuns ca te-a pus o data la pamant, dar te va distruge incet incet! Ce trebuie sa stii despre tine, este faptul ca nu mai trebuie sa te uiti in spate! Ce a fost,a fost!