Este știrea tristă a începutului de an în showbiz. Din păcate, este vorba despre Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a trecut prin clipe foarte grele în 2019, din cauza serioaselor probleme de sănătate. Designerul a fost diagnosticat cu cancer și operat de urgență.

După ce a făcut o operație la colon, în urma căreia i-a fost extirpată o tumoră canceroasă, și după ce a slăbit aproape 14 kilograme, designerul se simte acum din ce în ce mai bine, însă în curând va suferi o nouă intervenție.

Nici nu a început bine anul 2020, că designerul se pregătește pentru noi intervenții chirurgicale. Botezatu a povestit la Agentul Vip care sunt următorii pași în demersul său de însănătoșire.

Nici nu a început bine anul 2020, că designerul se pregătește pentru noi intervenții chirurgicale. Botezatu a povestit la Agentul Vip care sunt următorii pași în demersul său de însănătoșire. „Urmează o altă operaţie, ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech.

E destul de dificilă, pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România. Am mers la turcaleţii mei şi

m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că, eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore.

Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit VIVA!