Horoscop 20 decembrie 2019. Zodiile care primesc o SUMĂ MARE de BANI

Horoscop 20 decembrie 2019 pentru Zodia Berbec

Ziua începe calm, dar, pe parcurs, lucrurile se precipită. Ești nevoit să stai cea mai mare parte a zilei la telefon pentru a lămuri niște aspecte legate de muncă. Păstrează-ți calmul și termină ce ai de făcut, pentru că seară ai o întâlnire importantă.

Horoscop 20 decembrie 2019 pentru Zodia Taur

Un lucru trebuie să eviți azi: să discuți despre politică, indiferent în ce plan s-ar aplică această! Că e politică firmei, că e vorba de guvern și președinte, că e vorba e politică după care te ghidezi singur, aici e vorba de principii și nu vei găsi prea ușor oameni care să gândească la fel că ține.

Horoscop 20 decembrie 2019 pentru Zodia Gemeni

Ai motive de satisfacție la finalul unui proiect când deja poți vedea cu ochii tăi la ce nivel ai ajuns. Ai muncit mult, deși nu a fost doar contribuția ta, deci, dacă tot culegeți acum roadele eforturilor depuse, ar fi bine să va recunoașteți unii altora contribuția, că să nu simtă nimeni defavorizat sau folosit.

Horoscop 20 decembrie 2019 pentru Zodia Rac

Îți vine o idee genială, în drum spre birou, și arzi de nerăbdare să i-o prezinți șefului. Chiar dacă știi că o să ai mai mult de muncă, ești gata să te implici total. De astfel de satisfacții ai nevoie, la sfârșitul zilei, că să poți să o iei de la început a două zi!

Horoscop 20 decembrie 2019 pentru Zodia Leu

Mare grijă încotro îți canalizezi astăzi energia, pentru că ești cam nervos și mai ales cam neglijent și reacția ta impulsivă poate strică totul. Intervii într-un mod cam abrupt, gata să închei aici o acțiune doar pentru că așa ți s-a năzărit, deci fii cu mare băgare de seamă în față reacțiilor de moment, pentru că nu se vor dovedi a fi și cele mai înțelepte.

Horoscop 20 decembrie 2019 pentru Zodia Balanță

Ești la finalul unei etape și, că la orice moment de final, e vremea bilanțului. Ești mulțumit de nivelul la care ai ajuns, consideri că ai făcut tot ce era mai bine pentru a ajunge aici, deci nu ai de ce să spui că se putea și altfel. Fii mândru de ceea ce ai construit până acum și bucură-te de roadele palpabile ale eforturilor depuse, pentru că nu a fost deloc un demers simplu și nicidecum scurt.

Horoscop 20 decembrie 2019 pentru Zodia Fecioară

Ești ambițios și, atunci când îți dorești mult să reușești, ești capabil să treci peste orice fel de greutăți. Gândește-te bine dacă merită să faci acest sacrificiu! Dacă e pentru ține, e în regulă, dar dacă doar vrei să demonstrezi lumii că poți, nu te bagă!

Horoscop 20 decembrie 2019 pentru Zodia Scorpion

Îl simți pe cel drag alături de ține cu adevărat într-un moment mai sensibil, când încurajările sale, susținerea să morală sau doar simplă ta prezența îți este de mare ajutor. În astfel de momente se vede cât de unit e cuplul vostru, cât de adevărată este iubirea sa.

Horoscop 20 decembrie 2019 pentru Zodia Săgetător

Nimerești într-un mediu ceva mai ostil, de oameni rigizi și demodați, care nu îți înțeleg creativitatea și originalitatea, ci doar ți le critică. Nu trebuie să le dai lor satisfacție și să te comporți așa cum le-ar plăcea lor: fii tu însuți orice ar fi și poartă-te cum crezi doar tu de cuviință.

Horoscop 20 decembrie 2019 pentru Zodia Capricorn

Oboseală își spune cuvântul, pentru că ai muncit mult până acum și ai și tu limitele tale, devine deja prea greu. Nu trage de ține mai mult decât poți, om ești și tu, și a cere de la propria persoană mai mult decât poți duce, nu ar fi decât sursă sigură de extenuare.

Horoscop 20 decembrie 2019 pentru Zodia Vărsător

Fii mai atent la ce-ți transmite înstinctul. Ai tendința să-ți reprimi anumite convingeri sau sentimente și reacționezi, în anumite situații, așa cum crezi cere “etichetă”. Poate n-ar trebui să ignori mai ales acele semnale care au rolul de a te pune în gardă…

Horoscop 20 decembrie 2019 pentru Zodia Pești

Deși pari foarte calm și reținut, îți vine să tipi de fericire. Vestea primită de dimineață este una dintre cele mai bune din ultima vreme. Știi sigur că nu vei mai avea probleme financiare mult timp de acum încolo. Aștepți seară, să sărbătorești.