“IAU UN SOMNIFER PUTERNIC, NU MAI REZIST ÎN LUMEA ASTA!” PROBA CARE ACREDITEAZĂ IPOTEZA SINUCIDERII. AVEM ULTIMUL MESAJ TRIMIS DE CRISTINA ȚOPESCU UNUI AMIC DE WHATSAPP ÎNAINTE SĂ MOARĂ

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, proba care acreditează ipoteza sinuciderii.

Avem ultimul mesaj trimis de Cristina Țopescu unui amic de Whatsapp înainte să moară. Regretata prezentatoare TV i-a mărturisit prietenului că a luat un somnifer puternic, care nu este exclus să-i fi grăbit sfârșitul.

Cristina Țopescu a murit la finalul anului trecut! Ea a fost găsită moartă în casă, însă, duminică, 12 ianuarie,

după ce o vecină a anunțat că nu o mai văzuse de anul trecut. Cristina Țopescu avea 59 de ani.

“Sunt la capătul puterilor, nu mai pot să duc suferința asta!”

O ipoteză de-a dreptul cutremurătoare pare a fi sinuciderea. Asta pentru că, potrivit apropiaților, Cristina Țopescu suferea de depresie. Boală gravă care ar fi putut să o facă să își ia viața.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia ultimului mesaj pe care Cristina Țopescu l-a trimis unui amic

pe Whatsapp înainte să moară: ”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”.

SMS-ul a fost trimis anul trecut, pe data de 28 decembrie, la ora 22:01.

Cu două ore înainte îi scrisese aceluiași amic: ”Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini)

a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenborocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi”.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960 la Oradea. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret, după care i-a fost interzis să mai intre în TVR!

Era vorba de dosarul familiei Țopescu. Tatăl ei, Cristian Țopescu, căzuse în dizgrația Prtidului Comunist, după ce și-a dat cu părearea, în timpul meciului Suedia – România, 0-1, că unii jucători romani ar trebui lăsați să evolueze în străinătate.

După absolvirea Facultatii de Limbi straine, Sectia engleza-italiana, Cristina a dat meditatii, a fost corector la „Contemporanul” si a inceput sa scrie in revista „Cinema „.

S-a apucat sa traduca filme care circulau pe casete video. In 1991 a revenit la TVR, iar ultimele apariții au fost ca prezentator de stiri la Prima TV. sursa:cancan