Ultimul mesaj trimis de Cristina Ţopescu pe 28 decembrie, unui prieten, pe Whatsapp: „Sunt la capătul puterilor…”

Cristina Ţopescu a murit la finalul anului trecut, însă ieri, pe 12 ianuarie, a fost găsită în casă, fără suflare.

Momentan nu se ştie exact ziua în care jurnalista a încetat din viaţă, însă ultimul mesaj trimis de ea pe Whatsapp,

unui prieten, datează din 28 decembrie, ora 22.01.

Ultimele vorbe ale Cristinei sunt deopotrivă emoţionante şi cutremurătoare. „Sunt la capătul puterilor…’, spunea ea.

‘Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai

rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta’, scrie în mesajul trimis de Cristina Ţopescu pe data de 28 decembrie, la ora 22:01, potrivit Cancan.ro.

Cu două ore înainte îi scrisese aceluiași amic: ‘Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit

mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi’.

Un alt mesaj trimis de Cristina în ultimele clipe de viaţă este difuzat în media, de data aceasta unul vocal, trimis către prietenul ei, Marius Chircă.

„Ieri am făcut atac de panică, am reușit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineață am făcut din nou,

mi-a trecut, acum iar m-a luat. Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir și nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu atâția căței (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?!

Sper să-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adăpost de câini) mă omoară cu zile. Deci ăsta e un nenorocit pur și simplu.

Îți dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcția Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Și nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu știu ce se întâmplă cu Fetița (n.n. – unul dintre câinii ei) și mie îmi

e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta își imaginează că eu sunt genul care doar plâng și mă resemnez, se înșală. Crede-mă! Dar nu știu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!’, i-a transmis Cristina Țopescu lui Chircă.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie.

Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului. sursa:viva.ro