Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in propria casa!

Cristina Țopescu a murit. Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită decedată, duminică seara, în locuința sa. Aceasta avea 59 de ani.
“A fost găsită decedată în locuinţă.

Apelul s-a făcut la ora 21:39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru o doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul.

Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat Alis Grasu, pentru AGERPRES.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de

o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

“În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană

decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, informează IPJ Ilfov.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani.

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960. Tatăl său a fost cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu.

 Femeia care a sunat, duminică seara, la 112 pentru a anunța dispariția Cristinei Țopescu a postat, în această dimineață, un mesaj pe pagina de socializare a jurnalistei. Ea susține că administra această pagină și că azi va face mai multe dezvăluiri despre modul în care trăia Cristina Țopescu.

Cristina Topescu a plecat dintre noi la aproape doi ani de la moartea tatalui ei, Cristian Topescu. Jurnalista de marca,

iubitoare a artelor, activista pentru cauza animalelor abandonate, Cristina s-a stins din viata in circumstante inca necunoscute. Ne va lipsi!
Dumnezeu sa o odihneasca! Condoleante!

Într-un mesaj apărut pe pagina de Facebook a jurnalistei Cristina Țopescu și asumat de o anume “Diana Maria”, care susține că este administrator al paginii, vecină și prietenă cu jurnalista, se arată că ea este cea care a sunat la 112 pentru a alerta autoritățile.

“Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani. Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112.

Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene! În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii

4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!
Vă mulțumesc anticipat”, a scris femeia.

“Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile,

cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim. Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris”, mai scrie aceasta.

“Fiți DECENȚI!
Nu ați cunoscut-o!
Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!
Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT.
Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul”, se mai arată în meajul postat pe Facebook.

Postarea este însoțită și de o fotografie, un print screen cu ora la care aceasta a sunat la 112. sursa:mgnews.ro