Prietena Cristinei Topescu a spus tot adevarul despre greutatile pe care jurnalista le-a intampinat in ultimii ani. Ea a explicat tot ce s-a intamplat

Prietena si vecina Cristinei Topescu a postat pe Facebook, in aceasta dimineata, un fisier audio in care spune adevarul despre fosta jurnalista.

Diana Maria, prietena si vecina Cristinei Topescu, i-a fost alaturi jurnalistei in ultimii ani de viata si a promis ieri ca va spune totul despre ultimii patru ani din viata Cristinei Topescu.

Prietena si vecina regretatei jurnaliste a spus adevarul despre Cristina Topescu: „Da, Cris intrase in depresie.

Avea probleme cu banii, platea cu greu utilitatile. In ultimii ani i-a fost ingrozitor de greu”
Asa cum s-a vehiculat deja in presa,

Cristina Topesc, se izolasede lue, intrase in depresie si abia isi mai platea datoriile, dovaa fiind si somatia care statea lipita pe usa e de la intrare.

„Numele meu este Diana Maria. De formatie sunt jurnalist. Am lucrat pentru Evenimentul zilei,

biroul de presa Iasi, sub conducerea domnului Daniel Condurache, la Gazeta de Sud si din 2004 am trecut in online.

Pe Cristina Topescu am cunoscut-o in 2015 la primul mars Colectiv care a fost organizat de una din prietenele si vecinele mele, Oana Voicu. Ea se afla printre organizatori.

Atunci ne-am cunoscut (…) si a fost un fel de amor la prima vedere, pentru ca in momentul in care Cristina a aflat ca eu am o boxerita si o maidaneza adoptata

m-a vazut si m-a privit altfel, pentru ca asa era Cris”, incepe relatarea prietena Cristinei Topescu, intr-un fisier audio postat pe pe pagina de Facebook oficiala a jurnalistei.

Femeia spune ca erau vecine si se ajutau una pe cealalta. Cristina Topescu a trebuit sa paraseasca Antena3,

iar la acel moment a primit mai multe oferte de locuri de munca. Dupa ce a demisionat, jurnalista a crezut ca isi va gasi o slujba, spune prietena sa.

„Au fost vorbe in vant. Ii vad pe multi dintre fostii nostri colegi de breasla cum plang la televizor si cum vorbesc despre veleitatile de mare jurnalist ale Cristinei Topescu.

Daca ati fi considerat-o un mare jurnalist si daca ati fi iubit-o, ati fi ajutat-o in acesti ultimi ani in care i-a fost ingrozitor de greu. I-ati promis lucruri, i-ati promis colaborari si cand

Cristina va suna sa va intrebe daca se concretizeaza acele planuri facute impreuna, voi nu mai raspundeati la telefoane si la mesaje”, mai spune Diana Maria in fisierul audio.

Cristina Topescu a reusit sa gaseasca o colaborare la Canal 33, dar se descurca extrem de greu, mai spune sursa citata.

O doamna bolnava de cancer i-a dat din banii de tratament Cristinei Topescu sa isi plateasca chiria si utilitatile, mai spune prietena jurnalistei.’

„Monica Pop a spus ca draga noastra Cris era depresiva. Nu vi se pare normal? Cristina ingrijea in 2015, 12 catei plus harnea maidanezi din 7 locuri, care s-au facut 8. Cristina platea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grija era sa aiba bani pentru urmatoarele lucruri: chirie, utilitati, benzina si cate un pachet de tigari.

Ei nu ii trebuia nimic. Tti banii mergeau pe castrari, mancare pentru catei, tratamente. Se vorbeste despre o Cristina Topescu patimasa, a fost un conglomerat antagonic de stari, de trairi, de inteligenta scliptoare, dublata de o sensibilitate anume, dar si de duritate si agresivitata. Da. Cris intrase intr-o depresie.

Nu avea serviciu, avea promisiuni. Incepuse sa aiba datorii, a reusit sa plateasca o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptatoare”, mai spune vecina Cristinei Topescu, potrivit Mediafax.

Dupa ce a pierdul jobul si dupa ce a murit Cristian Topescu, depresia jurnalistei s-a accentuat, mai spune sursa citata. Insa jurnalista nu s-a sinucis, atrage atentia Diana Maria.

„Cum sa nu devina Cristina trista cand, dupa ce a murit tatal ei toti prietenii au uitat-o. Unul nu a intrebat-o, desi stiau ca nu lucreaza: Cristina, ai cu ce sa iti platesti chiria, ai unde sa stai?

Numele sonore care fac azi rating cu numele Cristinei si-au prezentat condoleante. (…)

Am hranit-o pe Cristina, am dormit cu Cristina pentru ca era daramata. (…) Nu spuneti prostii despre Cristina, pentru ca nu ati cunoscut-o”, spune prietena jurnalistei.

Inregistrarea postata a strans numeroase reactii si comentarii.